Morgan (2016) online subtitrat

Morgan
Morgan (2016)

Un experiment genetic cu subiecți umani, din care rezultă umanoizi net superiori rasei, dar de o violență rară, a scăpat de sub control. Un consultant corporativ de gestionare a riscurilor trebuie să decidă dacă pune sau nu capăt unei ființe umanoide create în mod artificial. Totul devine un joc de-a șoarecele și pisica, în care nu se poate anticipa învingătorul sau învinsul…

De-a lungul vine „Morgan” pentru a adăuga corul oamenilor de știință ghidați care au proclamat o variantă pe „Este viu!” de-a lungul anilor. Acest thriller de precauție despre pericolele bioingineriei se dublează ca un fel de trecere a lanternei (care nu este purtat de sătenii supărați) între directorii cu ADN-ul comun. Acesta ar fi Luke Scott , care și-a făcut debutul în lungmetraj, și tatăl Ridley, care are rol de producător. În mod clar, acest fiu, care a fost director de unitate secundă pe tatăl „ The Martian ” și „ Exodus: Gods and Kings ”, a acordat atenție producției bătrânului de-a lungul anilor, de când „Morgan” este plin de noduri evidente.

Dar are sens, având în vedere că „ Alien ” al lui Sir Ridley rămâne unul dintre cele mai influente exemple de fantasmă de știință pe ecran mare făcut vreodată și chiar prezintă un om fals fals sub forma de cenușă a lui Ian Holm . În plus, „Morgan” încheie cu o confruntare foarte fizică între două femei puternice, nu spre deosebire de cea dintre Ripourul lui Sigourney Weaver și regina extraterestră, în timp ce se mândrește cu o distribuție lăudabilă, la fel ca producțiile lui Scott precum „The Martian Și televiziunea „ Soția bună” .

Dar, uneori, o astfel de familiaritate formulară se dovedește a fi un dezavantaj într-un gen care este propulsat în mare parte de dezvoltări de comploturi menite să prindă publicul din gardă. De exemplu, în clipa în care vedem vizorul hotărât și coifele fără sens ale Lee Weathers, consultantul de gestionare a riscurilor lui Kate Mara , în timp ce se deplasează pe un drum cu pietriș către un compus din lemn îndepărtat, evident că nu este o entitate cu care să fii încurcat sau luate ușor.

„Corporate”, învățăm, a trimis-o să evalueze circumstanțele din jurul unui atac oribil de violent comis de Morgan, o ființă artificială sub pretextul unei fânețe cu pielea dreaptă a unei fete adolescente, pe unul dintre îngrijitorii ei, psihiatrul comportamental Kathy ( Jennifer Jason Leigh , cu un ochi întunecat de un bandaj sângeros). La fel ca un detectiv, Lee se întâlnește și îi evaluează pe ceilalți membri ai acestui colectiv asemănător celor șapte membri, care sunt responsabili pentru „nașterea” lui Morgan în urmă cu cinci ani și care îi monitorizează creșterea rapidă. Echipajul strâns îl tratează pe Morgan – care continuă să evolueze atât fizic, cât și psihic – ca și cum ar fi părinți mândri care se dezvăluie în realizările magice ale copilului lor, decât observatori obiectivi ai unei cantități necunoscute și potențial periculoase.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 32m 2016 374 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar