Moon Knight (2022) online subtitrat

INCHEIAT 1 Sezon - 6 Episoade
Moon Knight (2022)

Când Steven Grant, un angajat blând al unui magazin de cadouri, este afectat de pene de curent și amintiri ale unei alte vieți, el descoperă că are o tulburare de identitate disociativă și împarte un cadavru cu mercenarul Marc Spector. Pe măsură ce dușmanii lui Steven/Marc converg spre ei, ei trebuie să-și navigheze identitățile complexe în timp ce sunt împinși într-un mister mortal printre zeii puternici ai Egiptului.

Când Edwin Hubble a demonstrat că universul se extinde, nu ar fi putut să știe că un secol mai târziu, universul cinematografic Marvel se va extinde și mai repede. Dar este: există o duzină de filme MCU planificate, inclusiv Spider-Man 4, Deadpool 3, Captain America 4 și Guardians of the Leatherette Spacesuits 5, dintre care doar unul l-am inventat.

Profesorul Brian Cox îmi spune că, în ritmul actual de expansiune, dacă nu există deja mai mulți Gardieni ai Galaxiei decât galaxii, vor exista înainte să terminați de citit acest articol. De fapt, situația este și mai îngrijorătoare decât sugerează calculele sale: următorul vehicul Benedict Cumberbatch, care va fi lansat în această primăvară, se numește Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ea postulează nu unul, ci multe universuri, toate crescând mai repede decât indicele prețurilor cu amănuntul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

47m 2022 49 vizionari

Background
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar