Monster House - Casa e un monstru! (2006) online subtitrat

Monster House
Monster House – Casa e un monstru! (2006)

„Copiilor le place să se sperie, așa cred eu, și când o să vadă Monster House în cinematografe li se va părea că intră într-o casă bântuită dintr-un parc de distracții.” Robert Zemeckis

În comedia plină de suspans și aventură a companiei Columbia Pictures, MONSTER HOUSE – Casa e un Monstru!, trei copii (debutanții Mitchel Musso, Sam Lerner și Spencer Locke) trec pe celealtă parte a străzii pentru a dezlega un mister și trăiesc cea mai mare aventură din viața lor.

DJ (Musso), copilul de peste drum de casă, are un plan. Jenny (Locke), noua venită are minte. Iar Chowder (Lerner), cel mai bun prieten al lui DJ, nu are nici cea mai vagă idee.

Casa e un Monstru este un film în totalitate original și conceput de producătorii executivi vizionari Robert Zemeckis și Steven Spielberg care aduc împreună o distribuție stelară de actori ce-i include pe Steve Buscemi, Nick Cannon, Maggie Gyllenhaal, Kevin James, Jason Lee, Catherine O’Hara, Jon Heder, Kathellen Turner și Fred Willard.

DJ Walters, în vârstă de 12 ani, care este prins într-un moment ciudat din viață, între copilărie și drumul spre pubertate, are prea mult timp liber și este de părere că se petrece ceva ciudat în curtea bâtrânului Nebbercracker de peste drum. Lucrurile continuă să dispară în casa ruinată: mingi de baschet, triciclete, jucării și animale de companie. Și, dacă stai să te gândești, ce s-a întâmplat cu dna. Nebbercracker?

Este ziua de ajun de Halloween și DJ cu prietenul său Chowder au parte de o întâlnire neplăcută cu dl. Nebbercracker, după ce mingea lor ajunge pe pajistea lui și este în mod misterios atrasă de către casă. Când, mai târziu, casa încearcă să o înghită pe noua lor prietenă, Jenny, și nimeni nu crede în apelurile trioul-ui înspăimântat, care pretinde că în casă se petrec lucrui ciudate, ei decid că este de datoria lor să investigheze misterul.

Se îndreaptă spre a primi sfaturi către singura persoană de pe planetă care ar putea să înțeleagă ceea ce se petrece: înțeleptul căruia ei îi spun Skull, un chiulangiu de bucătar de pizza, de vreo 20 de ani, și maestrul neconstestat al jocurilor electronice. „Am auzit povești despre clădiri construite de oameni care au devenit posedate de spirite,” le spune Skull lor.
Vrei să spui că acea casă a prins viață? Aoleu!

Skull le spune că singurul mod de a opri casa de la a înghiți tot ceea ce vede este prin a o lovi în inimă, pe care copiii și-o imaginează drept cuptorul ce scoate mereu fum, hrănit de la subsol. Ei reușesc să pună pe picioare ceva ce pare a fi un plan inofensiv – un aspirator deghizat ca manechin uman plin cu sedative. Copiii oferă momeala lor casei, imaginându-și că odată ce este adormită, ei se pot furișa și pot stinge cuptorul cu pistoalele lor cu apă.

Micul lor plan nu merge cum trebuie, iar când casa începe să-i fugărească pe stradă – da, ați auzit bine, îi fugărea pe stradă! – ei trebuie să-și unească forțele pentru a aduce pacea și siguranța în cartier atât de ncesară pentru micii urători de Halloween.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 31m 2006 20 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar