Money Monster - Mașina de bani (2016) online subtitrat

Money Monster
Money Monster – Mașina de bani (2016)

Money Monster spune povestea unei personalități TV, în același timp un guru al investițiilor de pe Wall Street, Lee Gates (Clooney). Însă atunci când unul din fanii săi ajunge să piardă toți banii familiei din cauza unui pont greșit al lui Lee, lucrurile iau o întorsătură dramatică. Bărbatul îl ia ostatici pe Lee și întreaga sa echipă TV, în direct, și amenință că îl va omorî pe prezentator, dacă acesta nu reușește să crească valoarea acțiunilor sale înainte ca bursa să se închidă. Rating-ul emisiunii se multiplică rapid, pe măsură ce tot mai mulți localnici încep să urmărească drama în timp real.

Furia filmului este inconfundabilă. Și totuși, în ciuda setărilor sale actuale, se simte destul de retro – ca și cum „Money Monster” ar fi ratat doar fereastra pentru o relevanță maximă, unde au prosperat filme precum „ The Short Short ” și „ 99 Homes ”.

Cu toate acestea, este ușor să vă imaginați Lee și Glo a lui Clooney, în timp ce el prezidează undele de aer la un canal de cablu în stil CNBC. Scenariul de la Jamie Linden și Alan DiFiore și Jim Kouf primește cu siguranță detaliile live ale televiziunii – energia zgomotoasă, umorul galant, elementele tehnice. La fel ca Cramer în emisiunea sa „ Mad Money ”, Lee face ca stocurile potențial uscate să vorbească plin de grafică, efecte sonore și o personalitate în general bombastică. Marele cinematograf Matthew Libatique (care, întâmplător, a filmat și „ Inside Man ” al lui Spike Lee”, Care a acoperit un teritoriu similar și a prezentat o performanță strălucitoare Foster) îl captează pe toate cu intimitate și verve.

Lee poate sau nu se interesează cu adevărat de stocurile și fondurile pe care le promovează; el poate fi sau nu chiar atât de cunoscător. Dar Clooney fiind Clooney, el face ca acest înveliș lipsit de suflet al unui om să se implice pe deplin; Patty Fenn ascuțit și senin al lui Roberts, întotdeauna cea mai deșteaptă persoană din cameră, îl ține sub control. Timpul real pe care îl petrec împreună pe ecran este minim – el se ocupă în principal, ea se află în principal în stand, dar legătura dintre acești doi prieteni de lungă durată și co-stelele încă se prăpădesc.

Dar o zi destul de obișnuită pentru ancoră și echipajul este spulberată atunci când un bărbat care se livrează intră pe scenă cu o armă și o vestă plină de explozibili pe care i-a creat special pentru Lee. Kyle Budwell al lui Jack O’Connell a pierdut tot ce avea – 60.000 $ – când a investit într-un stoc pe care Lee a jurat că este un lucru sigur. Valoarea stocului a scăzut atunci când 800 de milioane de dolari au dispărut peste noapte, presupus rezultatul unui glitch într-un algoritm. Acum, directorul executiv al companiei ( Dominic West ) este undeva pe jetul său privat și indisponibil să răspundă la întrebările grele, lăsându-l pe purtătorul de cuvânt al său ( Caitriona Balfe ) să înfrunte camerele și să se lupte să rămână pe mesaj.

Adăugați încet, constant, tensiunea în timp ce Lee și Patty lucrează împreună pentru a-l menține pe Budwell calm și a se conforma cerințelor sale la televiziunea în direct. Faptul că acțiunea se desfășoară aproape în întregime în limitele studioului pentru primele două treimi ale filmului îmbunătățește mult sentimentul de claustrofobie. În același timp, „Money Monster” ne ține degetele de la picioare cu câteva momente dramatice, care nu neapărat se așteaptă cum ne-am putea aștepta. Și în timp ce există prea puțin loc pentru sentimentalitate în această lume cu miză mare, actorul de lungă durată al personajelor Lenny Venito oferă o sursă binevenită de căldură în calitate de cameraman veteran care rămâne alături de Lee, indiferent de situație.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 384 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!