Momentum - Urmărire disperată (2015) online subtitrat

Momentum
Momentum – Urmărire disperată (2015)

Un film de acțiune amețitor plasat în captivantul peisaj al metropolei sud-africane Cape Town, Momentum este o poveste despre crimă, lăcomie și izbândă, populată cu câteva personaje care au de comis un jaf complicat care, însă, devine un cumplit eșec.

Un hoț se blochează cu mai multe decât diamantele pe care le-a dus.
Un sfat pentru infractorii la nivel înalt: să nu luați niciodată o slujbă de băieți în care șeful dvs. este senator al Statelor Unite Olga Kurylenko află că drumul cel greu în Momentum , o acțiune sclipitoare care, cu toate acestea, o face mai inteligentă în fiecare capăt, pe care un pol corupt îl poate arunca. Cu o piesă de sens lipsită de sens, după aceea, mișcarea înaintată de film ar trebui să-l ducă repede în teatre, în pofida prezenței scurte a unui Morgan Freeman înfipt într-un rol care ar fi putut fi filmat în jumătate de zi.

Morgan este senatorul, care l-a angajat pe Alex și pe partenerii lui Kurylenko pentru a fura o pungă de diamante, care, de fapt, de necunoscut, are un stick USB foarte important ascuns în interior. (Având în vedere banii cheltuiți în camioane de evadare de unică folosință și deghizări de înaltă tehnologie Power Rangers, este nedumerit faptul că fiecare felon nu face decât să facă 30 de euro pentru eforturile sale.) Dar pe fondul unor încrucișări dublu confuze, conspiratorul uneori iubit al lui Alex este ucis. , trimitând-o în fugă de la un obișnuit răufăcător personalizat, impecabil: „Domnul Washington” al lui James Purefoy , care se pare că tocmai a intrat dintr-un polițist francez din anii ’60, își dorește foarte mult acea unitate USB.

Chase hamei peste tot în jurul Cape Town , cu o viteză neplauzibilă, acțiunea sa punctata de Laurent Eyquem „s supraîncălzit, scor și expunere generice scene în care castmembers acționează la reciproc destul de greu să uite ce chestii insipid scenariul le – a dat să citească. Purefoy cel puțin pare să se distreze puțin prin mașină, dar nu se poate spune același lucru pentru eroina noastră, care, după cum arată filmul în sine – chiar înainte de a admite că Washingtonul este un personaj unidimensional – are o singură expresie facială în arsenalul ei.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 36m 2015 702 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar