Moana (2016) online subtitrat

Moana
Moana (2016)

Cu două milenii în urmă, Moana, o navigatoare înnăscută, pornește în căutarea unei insule legendare din Oceania. Călătoria i-l va scoate în cale pe semizeul Maui, care o va ajuta să traverseze oceanul dezlănțuit, într-o extraordinară aventură plină de experiențe neobișnuite. Miza este și ea ieșită din comun: ceea ce găsește pe insulă ar putea-o ajuta pe Moana să-și salveze familia.

Moana este pe punctul de a deveni prima șefă feminină din istoria mândră a tribului ei polinezian, spulberând tavanul de sticlă sub ceruri albastre spectaculoase. Imaginează-ți asta.

Sigur, puteți merge să vedeți „Moana” pentru vizualurile sale amețitoare, melodiile atrăgătoare, performanțele plăcute, gag-urile de alergare inteligente și sentimentul general de distracție. Este totul acolo și, cu excepția câtorva momente înfricoșătoare, va încânta spectatorii de toate vârstele. Dar pentru unii dintre noi oameni mai în vârstă din mulțime, este greu să zdruncină senzația de posibilitate neliniștită în a vedea o femeie să-și asume poziția de conducere pentru care a fost destinată.

Cu toate acestea, este un lucru obligatoriu pentru fete și băieți. Și prezintă un debut uluitor, binevoitor, de la Auli’I Cravalho, o adolescentă hawaiană care arată cotleturi și instincte cu mult peste experiența și anii ei. Împrumutându-și vocea personajului din titlu, Cravalho radiază har, o mare sincronizare și o energie infecțioasă. Iar filmul de la echipa de regie veterană a lui Ron Clements și John Musker („ Mica Sirenă ”, „ Aladdin ”) și o mică armată de scriitori îi oferă o mulțime de ocazii să strălucească atât individual, cât și ca parte a unei mari distribuții colorate de de caractere.

Nimeni nu este mai mare decât Dwayne Johnson ca demigodul musculos Maui, cu care Moana trebuie să facă echipă pentru a întoarce o piatră magică la locul său de odihnă și drept o greșeală veche care a plagiat constant insulele Pacificului de atunci – inclusiv, cel mai apăsător, casa ei. Fiind unul dintre cei mai carismatici oameni de pe planetă, Johnson fermecă cu tot bătaia pe care te-ai aștepta și este, de asemenea, capabil să se joace cu imaginea lui de tip dur cum am văzut de-a lungul anilor. (Un pic de alergare în care masa de tatuaje a lui Maui prinde viață pentru a comenta acțiunea – și o batjocorește – oferă un cor grecesc constant amuzant.) Dar Johnson nu primește suficient credit pentru capacitatea sa de a se conecta cu momente mai intime și dramatice. și „Moana” îi permite să-și arate și această latură a talentului său.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 47m 2016 426 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar