Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children - Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi (2016) online subtitrat

Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Miss Peregrine’s Home for Peculiar Children – Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi (2016)

Atunci când Jake descoperă indicii despre un mister care cuprinde realități și timpuri alternative, el descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenții acestuia și despre abilitățile lor neobișnuite, el își dă seama că siguranța este o iluzie, și că pericolul pândește sub forma unor inamici puternici, și ascunși. Jake trebuie să își dea seama ce este real și ce nu, în cine poate avea încredere, și cine este el cu adevărat.

COPIII DOMNIȘOAREI PEREGRINE: ÎNTRE DOUĂ LUMI impresionează prin multitudinea de imagini fantastice și captivante, prin personaje memorabile, bătălii epice și manipulări unice ale călătoriilor în timp – toate aduse la viață de Tim Burton, în stilul grandios al filmelor sale Edward Scissorhands [Edward Mâini-de-Foarfecă, n.t.], Alice in Wonderland [Alice În Tara Minunilor, n.t.], The Nightmare Before Christmas [Coșmar înainte de Crăciun, n.t.], și Charlie and the Chocolate Factory [Charlie și Fabrica de Ciocolată, n.t.]. Și, cel mai important, este vorba despre acceptarea a ceea ce noi toți avem original și ciudat în noi.

Cea mai recentă aventură a lui Tim Burton ar părea personalizată pentru gusturile sale, dar este un slogan convolut, dens în mitologie și dialog explicativ, dar lipsit de emoții. A fost o problemă de diminuare a revenirilor cu Burton în ultimii câțiva ani, între „ Alice în Țara Minunilor ”, „ Umbra întunecată ” și „ Ochii mari ” (deși animatul „ Frankenweenie ” l-a găsit pe regizorul într-o formă retro de vârf). „Domnișoara Peregrine’s Home for Peculiar Children” îi permite să arate doar scurte sclipiri ale măreției întortocheate răspândite ale lucrării sale timpurii, precum „Aventura cea mare a lui Pee-wee” și „ Beetlejuice ”.“ Personajele de aici ar trebui să fie încântătoare – sau cel puțin interesante – pur și simplu pentru că sunt superficial ciudate, și pur și simplu nu mai sunt suficiente. Prea adesea, se pare că am mai văzut acest film și l-am văzut mai bine.

Deși filmul (bazat pe romanul lui Ransom Riggs ) este populat de o varietate de particularități, așa cum se știe – copii născuți cu abilități neobișnuite care le îngreunează să trăiască în lumea exterioară – prețioși puțini dintre ei se simt ca ființe umane reale a căror situație singură poate avea o rezonanță emoțională. Există Emma ( Ella Purnell ), frumoasa blondă care trebuie să poarte pantofi de plumb, pentru a nu zbura. Există măslin ( Lauren McCrostie), roșcata care trebuie să poarte mănuși, astfel încât ea să nu ia din greșeală lucrurile pe foc. Există fata cu o fălcă râvnită ascunsă pe spatele capului. Băiatul invizibil căruia îi place să joace trucuri. Fata care poate face lucrurile să crească super rapid. Băiatul care poate proiecta imagini prin globul ocular. Gemenii înfiorători, mascați. Se flutură înăuntru și în afară, fac ceea ce fac și ta da! Apoi au plecat fără a lăsa prea multe efecte.

Liderul lor este elegantă și formidabilă domnișoară Alma LeFay Peregrine, interpretată de Eva Green , care aproape își salvează ziua pur și simplu arătând cu acea prezență a ecranului ei vampy, nituit. Cu un șoc șocant de păr albastru de miezul nopții și o serie de rochii superbe de la designerul de costume Burton frecvent Colleen Atwood , ea are capacitatea de a manipula timpul (și de a se transforma într-o pasăre, care pare fără legătură). Dar asta nu este suficient. De asemenea, trebuie să fie foarte ciudată fumând o țeavă.

Iar puștiul aparent obișnuit care se poticnește cu toate aceste ciudăți și geekuri este incredibil de plictisitor Jake, interpretat de steaua „ Hugo ”, Asa Butterfield . El este conduita noastră cu ochii mari, așa că, desigur, trebuie să funcționeze ca omul drept într-o lume atât de sălbatică. Dar nu-i nimic, iar accentul american al tânărului actor britanic pare să-l aplatizeze mai departe.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 7m 2016 748 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar