Miracles from Heaven - Miracole din Paradis (2016) online subtitrat

Miracles from Heaven
Miracles from Heaven – Miracole din Paradis (2016)

Inspirat din cartea “Miracles from Heaven” scrisă de către Christy Beam. Când Christy (Jennifer Garner) descoperă că fiica sa Anna (Kylie Rogers) suferă de o boala rară si incurabilă , face tot posibilul sa găsească o soluție pentru a o vindeca pe fiica sa .Dupa ce Anna are un accident ciudat , un miracol extraordinar se intampla in timpul vindecării sale . Un miracol care ii lasă si pe medicii specialiști fără replica dar si pe familia ei…

„Miracles From Heaven” împărtășește aceiași producători ca și ultimul film, precum și unele din aceleași idei răscumpărătoare, de inspirație și cârlig în viața reală. Se bazează pe memoriul din 2015 cu același nume al lui Christy Beam , a cărui fiică, Anna, suferea brusc de o tulburare intestinală rară – și apoi, la fel de brusc, a fost vindecată în cele mai neplăcute moduri.

O mare parte din ceea ce face filmul să funcționeze este performanța sa solicitantă din punct de vedere emoțional de la Jennifer Garner, mereu accesibilă . Ea primește un arc mare în care să lucreze, dezvăluind căldură și vulnerabilitate, gresie și determinare ca Christy. Ea pune toate întrebările existențiale pe care orice dintre noi le-ar face în mijlocul unei astfel de traume de testare a credinței.

Credința este, desigur, componenta crucială aici: misterul acesteia, nevoia pentru ea și, în final, validarea acesteia. Doar din titlu, este clar că credința va câștiga până la urmă. Dar călătoria de acolo durează câteva întoarceri care se simt (mai ales) cinstite și adevărate, ceea ce ar trebui să facă filmul universal relatabil în ciuda problemelor unice și specifice cu care se confruntă familia Beam.

Trailerul spune destul de mult întreaga poveste, așa că nu vor exista spoilere aici. Dar pentru că știm ce se va întâmpla de la început, provocarea regizorului Patricia Riggen este găsirea unei surse de tensiune care să ne mențină angajați emoțional. (Riggen a abordat o perspectivă similară cu „ The 33 ”, de anul trecut , bazată pe povestea adevărată a minerilor chilieni care au supraviețuit 69 de zile în timp ce au fost prinși în subteran.) Abordarea ei, care este neînsuflețită și intimă, se bazează pe puterea umanului drama și miza sa semnificativă.

La începutul filmului, Anna, în vârstă de 10 ani ( Kylie Rogers , care nu arată nici cea mai mică urmă a precozității copilului-actor) este copilul mijlociu al trei fiice într-o casă creștină iubitoare și devotată din Burleson, Texas, chiar la sud de Fort Worth . Este un copil inteligent, încrezător, cu pasiune pentru cărți și dornic de a vizita Parisul. Dar, de nicăieri, într-o seară, vomă violent, ceea ce duce la dureri de stomac masive, ceea ce duce la diverși medici spunându-i lui Christy și soțului ei veterinar, Kevin ( Martin Henderson ), că este intoleranță la lactoză sau reflux acid sau altceva care este minor și tratabil .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 59m 2016 865 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar