Midnight Special (2016) online subtitrat

Midnight Special
Midnight Special (2016)

Alton e un băiat de opt ani care are niște abilități extraordinare, însă acestea îl transformă în ținta unei secte de extremiști religioși, conduși de Calvin Meyer. Roy, tatăl lui Alton, este disperat să-și protejeze fiul și încearcă să-l ducă într-o ascunzătoare secretă. Roy e ajutat de complicele său Lucas și de Sarah, fosta soție. Cei patru fugari sunt vânați și de o forță guvernamentală, condusă de Paul Sevier, care vrea de asemenea să folosească abilitățile lui Alton.

Nichols, care a scris și filmul, ne cufundă imediat în acțiunea piesei. Doi bărbați – Roy ( Michael Shannon , care a apărut în fiecare film cu Nichols) și Lucas ( Joel Edgerton ) – se află într-o cameră de motel, urmărind o știre despre un om care a implicat un băiat răpit. Băiatul se află între cele două paturi din cameră, citind cărți desenate cu o lanternă. Numele lui este Alton ( Jaeden Lieberher ) și este special. Este atât de special, încât în ​​jurul său a răsărit o întreagă sectă religioasă, condusă de Calvin Meyer ( Sam Shepard)). În timp ce Roy și Lucas fug în noapte, cu Alton în spate și poartă ochelari de vedere, astfel încât să își poată opri farurile pentru a se face mai greu de observat, compusul lui Calvin este atacat. Se pare că toată lumea îl caută pe Alton.

FBI aduce un specialist pentru a se întâlni cu turma lui Calvin pe nume Paul Sevier ( Adam Driver ), încercând să dea seama ce știu despre băiat și exact ce înseamnă acest copil de aur pentru ei. Se dovedește că cultul lui Alton venerează secvențe numerice pe care potențialul profet le-a fost dezvăluit. De asemenea, se dovedește că aceste secvențe numerice înseamnă ceva pentru guvern și vor să știe cum le-a cunoscut un copil. În sfârșit, numerele indică Alton, Roy și Lucas către o anumită locație. Lucas este unul dintre cei recent convertiți – printr-o putere specială pe care Alton trebuie să o transmită ceva transcendent prin fascicule care trag din ochi – dar devotamentul lui Roy este pur parental. Ambii bărbați trebuie să-l aducă pe Alton acolo la timp; nimic nu le va opri.

Conducerea lui Roy, tatăl lui Alton, este evidențiată într-o scenă timpurie în care trio-ul întâlnește un soldat de stat. El vede plăcuța de înmatriculare și pare că este pe punctul de a o apela atunci când Roy și Lucas se atrag de el. Misiunea lor este suficient de importantă pentru a ucide un polițist? Îndemnul lui Roy de a face ceea ce crede că trebuie făcut pentru fiul său este motivat de pasiunea paternității, dar este scopul lui Lucas ca fiind angajat? Și cum va răspunde mama lui Alton, interpretată de Kirsten Dunst? „Special miezul nopții” este măiestric în modul în care continuă să răspundă la întrebări și apoi să le întrebe pe noi, rămânând întotdeauna cu un pas înaintea privitorului. Este un testament al direcției lui Nichols, în care avem încredere că suntem în mâinile unui maestru, dispus să ducă călătoria oriunde ne-ar conduce.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 52m 2016 487 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar