Metal Lords (2022) online subtitrat

Metal Lords
Metal Lords (2022)

Din fericire, în perioada din spate a filmului, regizorul Peter Sollett („ Raising Victor Vargas ”, „Nick & Norah’s Infinite Playlist”) încetinește adesea suficient de mult pentru a vinde chiar această fantezie Gen X despre atractia durabilă (și beneficiile secundare pentru dezvoltarea caracterului) de a fi un adolescent metalist.

În „Metal Lords”, prietenia lui Kevin și Hunter este testată de Emily ( Isis Hainsworth ), o violoncelist scoțian-american care îi place lui Kevin, dar lui Hunter nu îi place, pentru că, ew, fetelor. Acest tip de narațiune despre progresul de a se simți bine/formule părea deja ciudat în momentul în care regizoarea „Wayne’s World”, Penelope Spheeris , a reînviat Clubul He-Man Woman Hater’s pentru renașterea „Little Rascals” produsă de Amblin. Totuși, Hunter îl scoate din neatenție pe Kevin autodidact cu privire la adevăratul sens al metalului.

„Metal Lords” se concentrează în cele din urmă pe toți cei trei protagoniști principali, în loc de rolurile lor limitate în împingerea complotului către concluzia sa anticipată. Filmul poate fi un aliment confort cinematografic, dar creatorii săi ne câștigă încrederea și găsesc toate beat-urile esențiale de care au nevoie pe parcurs.

Acestea fiind spuse: personalitatea puternică a lui Hunter domină prima jumătate neinspirată a filmului. În cele din urmă, el devine mai interesant ca folie pentru alte personaje, dar Hunter inițial (și în mod repetat) se dă cu aburi pe Kevin, cel mai bun prieten al său, pentru a-și compensa propriile probleme (relativ ușoare) legate de tată. Pentru că, în timp ce Hunter primește aproape tot ce își dorește în viață, pur și simplu nu se poate lega de Dr. Sylvester ( Brett Gelman ), tatăl său divorțat. Din fericire, relația lui Hunter cu Dr. Sylvester dezvoltă o tandrețe trăită, care face să par convingătoare chiar și cele mai stridente dezacorduri.

Pentru o vreme, Hunter este definit de proliferarea afișelor de trupă care îi căptuiesc pereții subsolului, inclusiv trupe de metal formative precum Judas Priest și Anthrax și trupe mai noi precum Amon Amarth și Opeth. Curând devine clar că Hunter are o viziune învechită asupra a ceea ce este cool la metal. Din fericire, nu este nici rușinat, nici răsfățat ca urmare a comportamentului său calm. Iar curtarea ciudată a lui Emily și Kevin devine în cele din urmă o parte majoră a poveștii filmului și nu doar un instrument al complotului.

Un moment de cotitură definitiv vine la aproximativ 43 de minute în „Metal Lords”, după ce Emily și Kevin fac sex în spatele camionetei familiei ei. Kevin i se alătură în dormitorul ei, unde Emily ajunge să preia puțin conducerea: au un concurs de holuri și, la sugestia ei, el se întinde deasupra ei. Emily este, în esență, un personaj normal, dar expresia sinceră și convingătoare a iubirii de cățeluș pentru Kevin demonstrează că creatorii filmului știu când să încetinească suficient de mult pentru a se ușura în unele invenții familiare. Chiar și relația disfuncțională a Dr. Sylvester și Hunter se dezvoltă frumos datorită distribuției puternice a ansamblului filmului și a momentului comic din câteva scene cheie care sunt afectuoase, amuzante și suficient de bine ritmate pentru a vinde drama filmului, altfel conservată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 37m 2022 15 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar