Men in Black: International - Bărbați în Negru Internațional (2019) online subtitrat

Men in Black: International
Men in Black: International – Bărbați în Negru Internațional (2019)

Doar pentru că două stele sunt strălucitoare împerecheate împreună într-un film, aceasta nu garantează că chimia lor va duce mai departe. Raportul dintre Tessa Thompson și Chris Hemsworth în „ Thor: Ragnarok ” al lui Taika Waititi a devenit unul dintre cele mai recente momente ale filmelor Marvel – Thompson a jucat un războinic obosit împotriva lumii împotriva neputincioasei și uneori emoționalului zeu nordic al lui Hemsworth. Dialogul lor s-a săpat comic la eșecurile celuilalt și la ego-uri rănite. Mulți fani au dorit să-i vadă pe acești doi actori care să tranzacționeze din nou barbe înțelepte, dar noul film al perechii, „Men in Black: International”, se îndepărtează aproape de tot ce este distractiv de la duo, cu excepția prezenței pe ecran.

Cea mai recentă secvență „Men in Black” nu mai urmărește Agents Jay ( Will Smith ) și Kay ( Tommy Lee Jones), deși asemănările lor sunt una dintre numeroasele ouă de Paște presărate pe tot „MIB: International”. În schimb, există un nou erou, agentul H (Chris Hemsworth) și mentorul său, High T ( Liam Neeson ), în mijlocul unei misiuni îndrăznețe pe Turnul Eiffel. În mod inexplicabil, povestea sare apoi în Brooklyn cu 20 de ani înainte, unde o tânără Molly ( Mandeiya Flory ) vede mai întâi Bărbații în negru și o întâlnește pe primul ei extraterestru. Ea crește (jucată acum de Tessa Thompson) obsedată de spațiu și de alăturarea bărbaților în negru. Ea primește o pauză norocoasă de la agentul O ( Emma Thompson ) și pornește la prima misiune.

Mi-a plăcut cel mai mare râs în secvența Brooklyn a anilor 90, când tatăl lui Molly citează Morris Day din „Purple Rain” în timp ce purta o cămașă Prince. Din păcate, mai aveam peste o oră și patruzeci de minute de mers.

O parte din ceea ce a făcut plăcut filmele originale „Men in Black” a fost Will Smith și Tommy Lee Jones „extraordinar de dinamice”. Smith a avut o reacție efuzivă pentru fiecare situație, în timp ce Jones i-a lipit un chip neclintit pe față. Pentru noul film, Matt Holloway și Art MarcumScenariul risipește acest potențial conflict făcând personajele neinteresante. Agenții H și M – care sună ca o referință la magazinul de îmbrăcăminte – se întâlnesc ca colaboratori care nu prea au o legătură între ei în afară de a se saluta dimineața și de a ieși. Există idei de atracție unul față de celălalt, dar asta este într-adevăr greșit ceea ce i-a făcut pe Thompson și Hemsworth să fie atât de distractivi de urmărit înainte. Niciunul dintre actori nu are carisma lui Smith de a transforma dialogul și situațiile neplăcute, astfel încât publicul este lăsat cu două fețe faimoase și nu prea se uită.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 55m 2019 364 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar