Megan Leavey (2017) online subtitrat

Megan Leavey
Megan Leavey (2017)

Povestea adevărată a caporalului marin Megan Leavey, care formează o legătură puternică cu un câine de luptă agresiv, Rex. În timp ce se desfășoară în Irak, cele două echipe completează mai mult de 100 de misiuni și salvează nenumărate vieți, până când o explozie IED își pune credința în test.

Anul trecut, patru câini militari au primit medalii pentru valoră în cadrul premiilor inovative americane K-9, Medal of Courage Awards, cu președintele american Humane, Robin Ganzert, care a spus la ceremonia de pe Capitol Hill: „Simțim că este timpul să recunoaștem și să onorăm minciunile extraordinare. și acte de devotament pe care aceste animale eroice le îndeplinesc în fiecare zi. ” Câinii militari sunt apreciați pentru nasul lor, capacitatea lor de a smulge IED-urile, cache-urile cu arme, alte explozive îngropate, precum și loialitatea și inteligența ridicată. Există un clip YouTube care arată un soldat care se reunește cu câinele său militar și în timp ce soldatul se apropie de în cușca câinelui, câinele începe să urle de bucurie și emoție, ea îl poate mirosi venind. Odată ce ușa cuștii se deschide, câinele – un Labrador negru scrâșnit – se încadrează la nesfârșit în jurul fostului ei handler, fără să se oprească nici măcar pentru pateuri sau sărutări. Dacă legătura dintre om și câine este deja intensă, câinii fiind ceea ce sunt, atunci legătura dintre un manier militar de câine și partenerul său canin este cu atât mai mult. „Megan Leavey”, regia:Gabriela Cowperthwaite , spune povestea legăturii profunde dintre un caporal marin și câinele ei de război Rex.

Bazat pe o poveste adevărată, „Megan Leavey” este acea rară rară: un film de război care arată de fapt ceva nou despre război, o subcultură în cadrul unei sub-culturi familiare, lumea unităților K-9 ale armatei. Doar pentru asta, ar trebui să fie aplaudat. Toată lumea ar trebui să știe cât de incredibili sunt acești câini. Însă dincolo de aspectele sale informaționale fascinante, „Megan Leavey” este un film puternic emoțional care, cumva – în mod incredibil, considerând subiectul – evită sentimentalitatea în totalitate.

Kate Mara este Megan Leavey, văzută la începutul filmului ca o tânără fără scop care trăiește în statul New York, dormind toată ziua, luptându-se cu mama ei ( Edie Falco ), nu face nimic cu viața ei. Într-o zi, după ce a văzut doi pușcași marși în parada lor cea mai faină, într-un centru de recrutare, ea se alătură. Și înainte să-și poată respira respirația, este în tabăra de ghete. Secvența de deschidere a „Megan Leavey”, care stabilește viața lui Megan „înainte” nu mai este de cinci minute. Tabăra de încărcare trece într-un montaj înfiorător, care arată recruții care se urcă pe pereți, face pushups, este țipată la ei etc. (Megan Leavey în viața reală este unul dintre acei sergători de foraj care urlă.) „Setarea” nu este înconjurată. O obținem în două sau trei fotografii. Cowperthwaite este un director eficient,, Annie Mumolo , Tim Lovestedt ) este, de asemenea, un model de eficiență. Într-o industrie în care filmele, în general, sunt prea lungi, în care fiecare „t” este încrucișat pentru a ne asigura că îl „obținem”, o astfel de productivitate este aproape un miracol. O cunoaștem pe Megan de-a lungul filmului, dar o cunoaștem prin relația cu câinele căruia i se atribuie odată ce se alătură unității K-9 a Marine Corps, un ciobănesc german feroce și dificil de manevrat pe nume Rex . Abia în relația respectivă, Megan, ca și Velveteen Rabbit, începe să „devină real”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 56m 2017 837 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

2 Comentari "Megan Leavey (2017)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Cristina
10 months 11 days ago

O poveste emoționantă 😘

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
10 months 11 days ago

O povestea emoționantă 😘

Avatar