Max Steel (2016) online subtitrat

Max Steel
Max Steel (2016)

Acțiunea urmărește aventurile lui Max McGrath, un tânăr de 16 ani, și ale lui Steel, prietenul său extraterestru, care trebuie să învețe să își controleze puterile excepționale și să se ajute reciproc, pentru a deveni, împreună, supereroul Max Steel. Pe măsură ce acești doi prieteni foarte diferiți se luptă pentru a-și accepta, fiecare, situația și strania lor legătură, ei încep să descopere secrete inimaginabile, lucrând împreună pentru a descoperi adevărul și pentru a combate forțele misterioase care le amenință lumea.

Pentru un film despre dezvoltarea celei mai mari surse de energie din univers, „Max Steel” este surprinzător de neclintit și vine să stea liniștit în teatre, fără să fie arătat criticilor înainte de ziua deschiderii.

Bazat pe linia de jocuri și jucării Mattel, „Max Steel” servește ca o poveste de origine care vizează clar adolescenții și adolescenții cu speranța de a lansa următoarea mare franciză de științe / acțiuni. Dar este limită de neînțeles indiferent de vârsta ta. Regizorul Stewart Hendler , care lucrează dintr-un scenariu de Christopher Yost , servește o serie de piese de zgomot, zgomotoase, care cresc repetitiv vizual și tonal. În același timp, însă, piulițele și șuruburile reale ale poveștii devin din ce în ce mai confuze, ceea ce duce la o concluzie spectaculoasă, care este involuntar hilară.
Oțelul îl antrenează pe Max pentru a-și controla puterile noi într-o fabrică abandonată, unde are o mulțime de spații pentru a face flipuri și a smulge grinzile și terasele. Este ca dansul furios al lui Kevin Bacon în „Footloose”, nu doar la fel de distractiv. Odată ce Max se simte încrezător, Steel îi arată ce pot realiza atunci când își alătură fizic forțele. Când o fac, devin un supererou cunoscut sub numele de … așteptați-l … MAX STEEL, completat cu o armură corporală din cap până în picioare, o putere superioară, abilități de zbor și un piept care trage cu energie. El este în esență Iron Teen – fără a beneficia de oferte inteligente și inteligente.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 32m 2016 759 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar