Masterminds - Hoţi de geniu (2016) online subtitrat

Masterminds
Masterminds – Hoţi de geniu (2016)

Hoţi de geniu este un film care spune povestea adevarată a patru persoane care organizează și produc cel mai mare jaf din istoria Statelor Unite ale Americii. Unul dintre ei, David Ghantt (Zach Galifianakis, cunoscut din Marea mahmureala 3) este un paznic de noapte , care lucrează la o companie de automobile blindate din America de Sud, celorlalți trei părându-li-se o prostie faptul că cel dintâi ar fi capabil să facă un jaf de 17 milioane de $, de care până la urmă vor profita din plin…

Capodopera primăvară a lui Coens „Raising Arizona” – prima dintre numeroasele fluturi de răpire de către Coens – revine „Masterminds”, un aspect șlefuit despre o trupă de escroci din Carolina de Sud, care au scos cumva cea mai mare bătaie de bani. în istoria americană: jaful cu o mașină blindată plină cu 17 milioane de dolari în bani Loomis Fargo. Nu știam niciunul dintre detaliile cazului propriu-zis și am fost uimit să aflu că, în afară de finalul neplăcut al filmului – pe care nu îl voi descrie în detaliu pentru că este grozav – o mulțime de evenimente pe care le-ai presupune au fost inventate sunt trase direct din viață.

Desigur, toate aceste detalii reale au fost exagerate și făcute grotești sau ludice, în maniera majorității „Saturday Night Live” – comedii în stil, semi-improvizate; și multe alte incidente au fost inventate sau înfrumusețate, cu atât mai bine pentru a permite costarilor Zach Galifianakis , Kristen Wiig , Kate McKinnon , Jason Sudeikis , Owen Wilson și Leslie Jonessă dea peruci și aparate faciale și să scoată accente. În cele din urmă, acesta este un film despre dopele căzând, alergând în lucruri, mergând sau alergând în mod ciudat, făcând discursuri sincere sau „amenințătoare” care ies ca salată de cuvinte și se dedau unor schimburi tandre, chiar de inimă, care ar fi putut la fel de ușor să apară din gurile lui Stan Laurel și Oliver Hardy.

Sensibilitatea inocențială a filmului este încapsulată de o scenă în care personajul lui Wiig, Kelly Campbell , fostă angajată a companiei de securitate care a fost concediată pentru incompetență, încearcă să convingă un fost coleg, David Scott Ghantt, al lui Galfianakis, că ea se va alătura lui la Rio dacă își folosește cheile pentru a deschide o boltă și a fura bani de la companie. David răspunde cu înfricoșare că nu numai că nu a călătorit niciodată în afara țării, ci a fost doar de câteva ori la aeroport. „Este un loc magic”, spune Kelly, referindu-se la Rio. „Da”, spune David, „toate aceste avioane iau jos și iau și altele”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 34m 2016 563 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar