Marriage Story - Poveste despre căsnicie (2019) online subtitrat

Marriage Story
Marriage Story – Poveste despre căsnicie (2019)

Divorțul este descris în măiestria „Povestea căsătoriei” a lui Noah Baumbach ca fiind o moarte fără trup. Ceva s-a pierdut. Există mâhnire, mânie, negare. În povestea sa personală și emoționantă, Baumbach surprinde natura insidioasă a divorțului, modul în care două persoane bine intenționate care încă le pasă unul de celălalt vor face lucruri pe care nu le-ar crede niciodată că vor face. Cu siguranță, nu ești genul de persoană care ar folosi secretele ca armă într-un caz de divorț? Nu ați transforma un copil împotriva unui părinte pentru a obține un avantaj? Este vorba despre alte persoane care fac chestii de genul. Cu un remarcabil har și compasiune pentru personajele sale, Baumbach prezintă divorțul ca un mare egalizator, transformându-ne în versiuni ale noastre înșine care nu ne așteptam să devenim.

Baumbach se deschide cu fiecare dintre protagoniștii săi citind o piesă pe care au scris-o pentru un mediator care evidențiază atuurile partenerului. Așa că auzim despre personalitatea Nicolei ( Scarlett Johansson ), cineva care ascultă prea mult timp străinii, adoră să se joace cu fiul ei Henry, are grijă mult de mama și sora ei și nu închide niciodată un dulap. Charlie ( Adam Driver) este un regizor de teatru concentrat, care este remarcabil talentat și creativ. El mănâncă de parcă cineva îi va fura mâncarea de la el și este prea competitiv. Acestea pot părea nimic detalii, dar dezvăluie profunzimea specificului din „Povestea căsătoriei”. Baumbach nu este interesat de un film care spune fiecare poveste despre divorț, el vrea să obțină exact acest lucru. Charlie și Nicole sunt la fel de pe deplin conștientizate de cum au trecut doi ani într-o dramă domestică în ani.

Și, în ciuda unor umoruri surprinzătoare, aceasta este foarte mult o dramă domestică. Au fost câteva separații în trecut, dar se pare că acesta va dura când Nicole va merge la Los Angeles pentru a filma un pilot și își va lua fiul cu ea. Când Charlie merge în vizită, livrează actele, după cum ne-a recomandat avocatul ei, Nora ( Laura Dern ). În scurt timp, Charlie își dă seama că Nicole vrea să se mute în LA împreună cu fiul lor, iar acest lucru devine un remorcher important pentru cei doi. El trebuie să meargă continuu înainte și înapoi între o piesă pe care încearcă să o interpreteze la New York și lucrările din ce în ce mai zburdalnice din LA Și toți încep să se fractureze și să devină versiuni diferite ale oamenilor pe care i-au fost înainte.

Ar fi fost atât de ușor să facem o versiune a acestei povești în care există un răufăcător evident – pune-ne de o parte și ne permite să ne înrădăcinăm pentru un rezultat. Ceea ce explorează Baumbach este adevărul că nu există un rezultat „bun” în divorț. Rareori există o modalitate de a face toată lumea fericită. Sigur, Charlie a înșelat și a ignorat nevoile lui Nicole, dar, de asemenea, încearcă să-i fure fiul în cealaltă parte a țării. Unii vor alege o parte, dar cred cu tărie că filmul funcționează mai bine dacă nu – dacă puteți vedea binele și răul atât în ​​Nicole cât și în Charlie.

Și este ușor să faci asta cu aceste spectacole uimitoare. Șofer și Johansson s-au remarcat amândoi înainte, dar aceasta este o filigrană pentru cariera nouă pentru ambele, restituind încrederea lui Baumbach în aceștia cu o muncă emoțională și complexă. Sunt buni pe tot parcursul, dar fiecare obține o „scenă” pe cont propriu – un discurs de fundal de la Nicole atunci când merge prima dată la Nora și un uluitor de la Charlie, la un bar de lângă capăt – și o scenă împreună, marea luptă. că niciodată nu credem că se va întâmpla cu partenerii noștri. Cel în care spunem ce nu ar trebui să spunem. Cel în care lucrurile se schimbă pentru totdeauna.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 17m 2019 558 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar