Manhattan Night (2016) online subtitrat

Manhattan Night
Manhattan Night (2016)

Porter Wren, jurnalist la un tabloid, are un apetit imens pentru scandal. Scrie despre tot ce se vinde în ziua de azi: crime, tragedii și scandaluri. Acasă, Porter este un soț și un tată dedicat. Însă în momentul în care Carolina, o străină seducătoare, îi cere să investigheze o crimă nerezolvată, Porter este atras într-un joc al obesiei sexuale și al șantajului. Intrat într-o situație dificilă, Porter riscă să piardă totul, slujba, soția, până și propria viață.

Este destul de frustrant să te uiți la un film apropiat, dar care nu este sigur. Brody’s Wren este un bărbat de familie, într-un loc de muncă, căruia îi este teamă să nu dispară. (Și nu, acest film nu este mai perceptiv sau surprinzător în tratamentul său despre Moartea tipăritului și integritatea sa însoțită decât aproape orice alt film a fost.) La o gală care sărbătorește achiziția hârtiei sale de către un prădător, porc Mogul media pe nume Hobbs (oh, da – numele din acest film …) el captează totuși ochii unei domnișoare foarte drăguțe pe nume Caroline ( Yvonne Strahovski ), care, se întâmplă, vrea ca el să se uite la moartea cenușie și misterioasă a ei soț, regizorul de tiruri Simon Crowley. Interpretat de Campbell Scott, care practică părul vopsit și mintea generală a unui tip care doarme într-o friteuză McDonald’s dezafectată, Simon, văzut în flashback voluminoasă, este o adevărată lucrare, un vampir emoțional obsedat de captarea „adevărului” prin intermediul videoclipului. Aruncând în jurul unor fraze de genul „Inima mea întunecată spre inima ta întunecată”, el a captivat-o, nu neapărat, de tipul lui Caroline. Și Caroline, la rândul său, îl tentează pe Porter de la soția dedicată chirurgului Lisa ( Jennifer Beals ). Dacă toate acestea nu sunt suficiente, Hobbs (jucat cu obișnuitul viclean de Stephen Berkoff) vrea ceva de la Caroline și trece agresiv prin Porter pentru a-l obține.

Acesta nu este un scenariu rău, toate lucrurile luate în considerare: un fel de încrucișare între „ La revedere lungă ” și „Marele ceas” cu orice număr de bile curbare adăugate în cazul în care credeți că știți unde se întâmplă în cazul în care vă familiarizați antecedentele sale. Și filmul arată o preocupare mai mult decât cursivă în ceea ce privește lucrările interioare ale distribuției sale de personaje disperate. Dar scriitorul / regizorul adaptat Brian DeCubellisnu poate niciodată să înclește în mod convingător un ton de temere sau obsesie erotică. Când personajul lui Brody intră în mod secret în apartamentul lui Caroline și vine la vederea lui Strahovski în duș, decupajul spre Brody, în poziția de spânzurătoare a maxilarului, este aproape cel mai greșit efect al lui Kuleshov. Tot din acest motiv, toate dezvăluirile aparent mari ale personajelor principale ajung să fie blocate în „Este tot ce există?” teren. DeCubellis comite, de asemenea, câteva erori neforțate, de exemplu, angajarea actorului care a jucat un tată senil limitat la un azil din „ Inside Llewyn Davis ” pentru a juca aici, da, un tată senil limitat la un azil. (Actorul este Stan CarpȘi el face o treabă bună în ambele filme, dar, știți, haideți.) Destul de mulți dintre colegii nocivi din proiecție am fost și eu plâns că anumite mecanici complot nu au funcționat destul de bine, dar chiar au fost doar nu acorda o atenție suficientă. Au lucrat bine.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 53m 2016 472 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar