Maneater - Vânătorii de tigrii (2007) online subtitrat

Maneater
Maneater – Vânătorii de tigrii (2007)

Când un corp dezmembrat se găsește în Munții Appalachieni, un șerif județean este șocat să descopere că prădătorul este un tigru Bengal de șase sute de lire. Cum poti sa vanezi pradatorul cand tu ai devenit prada acestuia? Vanatorul devine vanat cand un animal extrem de rau isi iese din fire, insetat de sange…

„Gary Busey vs. un tigru din Bengal”. Aceste șase cuvinte ar trebui să ofere chiar mintea cea mai puțin imaginativă cu imagini uimitoare / minunate, care nu ar putea fi conținute într-un film de 90 de minute. Atunci de ce naiba este Maneater atât de nenorocit de plictisitor? Cum poate Christosul chiar și canalul Sci-Fi să reușească să dea naștere la fel de simplu ca un film cu tigru ucigaș cu Gary friggin Busey, singurul actor care îl poate face pe Christopher Walken să pară normal în comparație?

Ei bine, în mod ironic, se datorează faptului că (pentru o singură dată) nu au mers bine la CGI, optând să folosească un tigru real în fiecare fotografie (din câte îmi dau seama). Deoarece tigrii de film instruiți nu vor ucide sau chiar vor răni actori canadieni generici, acest lucru înseamnă că filmul are acțiuni zero pe ecran. În foarte rare ocazii vedem tigrul alergând spre aparatul foto sau ceva de genul acesta, dar niciodată scene de ucidere reale. Abia în ultimele 8 minute ale filmului, vedem în cele din urmă lucrul al naibii de a face ceva, deoarece „atacă” (citiți: interacționează cu o persoană cascadorie un pic, iar editorul a împușcat fotografiile „victimei” plângând și sângerând) femeie al cărui fiu este aparent la unul cu tigrul, probabil cea mai ciudată subplotă pe care am văzut-o vreodată într-una din aceste lucruri.

Nu numai că face filmul plictisitor, dar îl face și destul de ridicol. Sunt sigur că tigrii pot ataca rapid și în tăcere, dar cum reușește să ucidă un tip care stă ca la 50 de metri deasupra solului în perciunea unui vânător, fără ca el sau tigrul să scoată vreun sunet? Amicul vânătorului este chiar în partea de jos și nu aude niciodată un lucru, chiar dacă tipul este rupt. Și cam așa se întâmplă fiecare omor din film – cineva se potrivește cu un corp al unei victime proaspăt ucise (de multe ori când erau la doar câțiva metri distanță), ceea ce cred că ar trebui să ne surprindă, dar tot ce a reușit a fost să facă spun constant „nu ai auzit asta?” În plus, când vedem tigrul atacând pe cineva, este destul de tare, mârâind și bătând rahat.

Și Busey trebuie să fi fost la fel de plictisită, pentru că aceasta este una dintre cele mai puțin colorate spectacole ale sale. Am continuat să sper că va da vopsea de război și va lupta tigrul (sau îl îmblânzește și îl va face partener – e șeful poliției), dar nu. În schimb, el îmbrăcă un costum necorespunzător și niciodată nu intră într-adevăr în contact cu acesta, optând să-l explodeze prin împușcarea unui rezervor de gaz din apropiere.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 28m 2007 1.184 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar