Manchester by the Sea - Manchester de la mare (2016) online subtitrat

Manchester by the Sea
Manchester by the Sea – Manchester de la mare (2016)

Lee Chandler e obligat să revină acasă pentru a-l lua în grijă pe nepotul lui după ce Joe, fratele lui, moare. De-a lungul poveștii, lui Lee îi revin în minte motivele care l-au făcut să plece din Manchester și să se distanțeze de trecut.

„Manchester by the Sea”, despre un singur auto-pedepsitor, depresiv ( Casey Affleck ), care revine încet la viață după ce a îndurat o serie de pierderi brutale, este cel mai amuzant film despre durere făcută vreodată. Dar asta este departe de singurul lucru remarcabil în acest sens. Acest film al regizorului regizor Kenneth Lonergan conține o multitudine de emoții, oameni și idei, într-o asemenea abundență, încât, dacă rugați pe cineva să o descrie, ar trebui să vă ocupați mai întâi.

Este o poveste despre complexitatea iertării – nu doar să-i ierte pe ceilalți care v-au provocat durere, ci să vă iertați pentru că ați provocat durere altora. Este o poveste despre parenting, de natură biologică, adoptivă și improvizată. Și este un portret al unei comunități strâns tricotate, care depinde în principal de o industrie, de pescuit și care a evoluat anumite moduri de a vorbi, a gândi și a simți. Și – poate cel mai mare paradox al unui film plin de ele – este o melodramă plină de suflete, plină de feluri de evenimente pe care un cineast silențios le-ar putea ezita să-l blocheze într-un singur film de frica de a nu fi acuzat de exagerat, și totuși personajele sunt atât de păzite emoțional, uneori constipați emoțional, încât reîncadrează filmul și îl opresc să devină prea mult.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 18m 2016 559 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar