Maleficent: Mistress of Evil - Suverana Răului (2019) online subtitrat

Maleficent: Mistress of Evil
Maleficent: Mistress of Evil – Suverana Răului (2019)

Angelina Jolie este una dintre ultimele vedete de film, deși în ultimii ani, Hollywoodul a părut în mare parte incapabil să realizeze proiecte de modă care să demonstreze de ce. Munca ei de Maleficent, regina rea ​​din „Frumoasa adormită” a Disney, este o amintire a cât de electrizantă și distractivă poate fi.

Jolie a jucat pentru prima oară în filmul „ Maleficent ” din 2014 , o dramă fantezistă în direct (dar temeinic CGI’d) care a reimaginat povestea din punctul de vedere al personajului, tratând-o în cele din urmă ca pe mai mult de un antihero volatil care aduce nemulțumiri asupra pământ decât un ticălos care a existat pentru a însemna lucruri și a fi învins. Pometii protetici ascuțiți de ras, coarnele elegante și aripile catifelate par să izvorăsc organic din felul de roluri pe care Jolie le-a jucat înainte de a lua o transformare ascuțită la stânga în roluri mai neutre sau sfinte în mijlocul aughts – în special personajul din HBO ” Gia „, și rebela asemănătoare cu Jack Nicholson, ea a jucat în drama spitalului mental” Fata, întreruptă”(câștigând un Oscar în acest proces). Vocea ei malefică canalizează vedete vechi de film (în special Joan Crawford), și nu este niciodată mai încântătoare decât atunci când personajul încearcă să-și păstreze vrăjitoria sub înfășurare și eșuează.

Sequelul „Maleficent: Mistress of Evil” ar părea un complement perfect pentru primul film, pentru că este construit în jurul unei ciocniri între Jolie și o altă mare vedetă din anii ’80 și ’90, Michelle Pfeiffer . Dar, după ce a creat acest conflict potențial suculent și detaliat un scenariu care l-ar pune în față și în centru, în timp ce aprofundează relația Maleficent cu fiica sa umană Aurora ( Elle Fanning ), filmul nu reușește în mod repetat să iasă din propria sa cale. Rezultatul este o dezamăgire care este mai zdrobitoare decât ar fi un film absolut rău. Originalul, în ciuda defectelor sale, a avut momente de putere primordială și de înțelegere profundă a ceea ce conduce oamenii, calități care lipsesc mai ales aici.

Pfeiffer o interpretează pe regina Ingrith, mama prințului Phillip ( Harris Dickinson ), un regal uman dintr-un regat din apropiere care vrea să se căsătorească cu Aurora. Aurora și Phillip văd uniunea lor iminentă ca pe o „punte” care se alătură regatului uman și creaturilor magice care trăiesc pe mauri sub protecția Aurorei și Maleficentului (un pic de „ Shrek ” – o atingere aici).

Din păcate, pentru amândoi, și pentru toți ceilalți, Ingrith este un hatemonger genocid – un bigot însetat de sânge, într-adevăr. Animozitatea dintre cele două părți este lardată cu referiri vagi la regimuri rasiste și genocide de-a lungul istoriei, precum și actuala criză de frontieră din Statele Unite, Ingrith este furioasă când soțul ei, regele John ( Robert Lindsay ), îi cere să o înceteze. nonstop invective și să fie cel mai bun comportament în timpul unei cine de logodnă la castelul lor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 58m 2019 576 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar