Maggie’s Plan - Planul lui Maggie (2016) online subtitrat

Maggie's Plan
Maggie’s Plan – Planul lui Maggie (2016)

Maggie (Greta Gerwig) este o tânără plină de viață din New York care lucrează în educație și care, neavând succes în dragoste, se hotărăște să facă un copil. Dar când îl întâlnește pe John (Ethan Hawke), un profesor de antropologie și un romancier în devenire, Maggie se îndrăgostește pentru prima dată și își schimbă planurile. Pentru ca lucrurile să fie și mai complicate, John are o căsnicie nefericită alături de Georgette (Julianne Moore), o femeie ambițioasă concentrată pe carieră. Cu ajutorul prietenilor excentrici și amuzanți ai lui Maggie, Tony și Felicia, Maggie pornește un plan care le complică viețile și îi unește în moduri ilare și surprinzătoare. În această comedie fermecătoare, Maggie află că, uneori, destinul ar trebui lăsat să-și urmeze cursul.

Miller oferă însă o imagine clară a unui segment de nișă din New York. Ea capătă cu adevărat ritmurile și idiosincraziile orașului, iar dialogul ei scânteie frecvent. Personajele ei sunt cadre universitare serioase, care oferă complimente de genul: „Nimeni nu ambalează fetișismul mărfii ca tine.” Dar, de asemenea, găsește loc pentru hipsterii curioși din Brooklyn, incluzând un „antreprenor de murat”, care s-ar încadra foarte bine în rândul aglomerației ironice Williamsburg din „Cât timp suntem tineri” de Baumbach.

Muzeul și colaboratoarea frecventă a lui Baumbach, Greta Gerwig , oferă filmului un sentiment de familiaritate ca personaj principal. Am văzut-o să joace o versiune a lui Maggie de multe ori înainte; este pâinea și untul ei. Maggie este neputincioasă și entuziastă – un personaj cu tonuri ascuțite o descrie în mod adecvat drept „puțin tâmpită” – care dă o puritate tentativelor sale de a ajunge la maturitate și stabilitate.

Maggie lucrează la The New School într-o poziție administrativă, ca „punte de legătură între artă și comerț”, așa cum spune ea. Ea este fără speranță, dar tânjește să aibă un copil, așa că procură un eșantion de spermă de la un vechi prieten de la colegiu (un Travis Fimmel probabil scăzut ), un vrăjitor de matematică și creator de muraturi, care este suficient de gentil pentru a-i oferi vechiul mod la modă. (Ea politicos declină.)

Dar Maggie devine mai încordat emoțional cu genialul profesor John Harding ( Ethan Hawke ), un cunoscut expert în domeniul „antropologiei ficto-critice” și un romancier în luptă. Ea este de acord să citească cartea lui – o imagine subțire a vieții sale nefericite cu soția sa și mai strălucitoare, excentrica academică daneză Georgette ( Julianne Moore ), cu care are doi copii – și se îndrăgostește de ea. La rândul său, John se îndrăgostește de Maggie – deși probabil este doar îndrăgostit de felul în care îl face să se simtă în comparație cu soțul său real, care este drăguț și intimidant.

Cu nodul său strâns și cu un accent gros comic, Moore pare la început să facă o eroare a unui intelectual european serios. Dar, pentru că nu poate să nu fie excelentă și să ofere o perspectivă asupra fiecărui personaj pe care îl interpretează, Moore dezvăluie o vulnerabilitate pentru Georgette, care este surprinzător de convingător. Acest lucru este valabil mai ales în scenele ei cu Gerwig. Cele două actrițe au extrem de diferite personalități pe ecran – Moore este o tehnică complexă, Gerwig este tot instinct de suprafață – dar, împreună, creează o conexiune neașteptat de plăcută și caldă.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 38m 2016 431 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar