Love Wedding Repeat - Iubește, căsătorește-te, repetă (2020) online subtitrat

Love Wedding Repeat
Love Wedding Repeat – Iubește, căsătorește-te, repetă (2020)

Scris și regizat de Craig, „Dragoste. Nuntă. Repetare ”începe cu un prim sărut întrerupt. Jack ( Sam Claflin ) și Dina ( Olivia Munn ) au lovit-o în ultimele zile în timpul vizitei sale în Italia, dar chiar înainte de a putea face o mișcare, un vechi prieten al său îl întrerupe și îi oferă o călătorie inoportună la aeroport. Ani mai târziu, în ziua nunții surorii lui Jack, Hayley ( Eleanor Tomlinson ), se întâlnesc din nou din întâmplare – și sunt, de asemenea, întrerupți de ea. În timp ce naratorul a facturat în timp ce The Oracle ( Penny Ryder ) plânge despre dragoste și șansă, un grup de copii provoacă ravagii în ordinea de așezare a mesei lor. Haosul previzibil are loc în timp ce Jack este așezat de fosta sa Amanda ( Freida Pinto) și noul ei beau Chaz ( Allan Mustafa ), servitoarea reticentă de onoare a lui Bryley ( Joel Fry ) este așezată de fosta sa filtră Rebecca ( Aisling Bea ), Dina este așezată de un oaspete de coșmar ( Tim Key ), care vorbește doar despre el însuși și o fostă flacără cu adaos de cocs a lui Hayley, Marc ( Jack Farthing ), a prăbușit petrecerea pentru a-i strica ziua cea mare. Cade pe Jack să salveze ziua și să se conecteze din nou cu Dina înainte să fie prea târziu.

„Dragoste. Nuntă. Repetă ”vrea să aibă tortul și să îl mănânce și el. Nu-mi dau seama dacă filmul a încercat să răsfoiască convenții rom-com ridicole sau să facă o replică eșuată, dar rezultatul este în orice caz. Oricare ar fi aerul de romantism setul de vilă italian și cinematograful Hubert Taczanowski încearcă să conjureze este distrus de aproape orice altceva de pe ecran. Ansamblul aglomerat este plin de personaje cu o notă, înflăcărate, care sunt mult prea nepăsătoare în legătură cu interacțiunea umană pentru a tolera o perioadă de timp copioasă. Apoi, există vocea neîncăpătoare a lui Oracol care ne face să retrăim ziua nunții lui Hayley, dar cu masa reorganizată pentru a ne da un rezultat diferit – fără niciun motiv sau explicație discernibilă. Nici o buclă de timp, nici o ruptură în continuul spațiu-timp, doar pentru că așa a spus deus ex machina.

Filmul se concentrează asupra gâlgâielilor insuflate de oaspeți de mireasă vorbitori de limba engleză, chiar dacă este stabilit în Italia și familia soțului italian Hayley alcătuiește ceea ce pare a fi cea mai mare parte a petrecerii. (Poate că este o binecuvântare deghizată că sunt marginalizați și care nu sunt din imagine.) O mare parte din povestire, și chiar o parte din narațiune, se concentrează pe glume de pula care sunt încercări de umor mai triste decât orice altceva. Când explică rolul întâmplării în dragoste, Oracolul spune că șansa poate da dragostei „o lovitură în bile”. Invitatul nedorit al petrecerii Dinei se plânge de câteva ori despre starea testiculelor sale sub kilt. Chaz este atât de nesigur în relația sa mărturisitoare cu Amanda, încât îl implică pe Jack într-un concurs figurativ de măsurare a puilor. Îmi pare rău să spun, încercările de umor nu se îmbunătățesc.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 40m 2020 475 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar