Love, Guaranteed - Dragoste garantată (2020) online subtitrat

Love, Guaranteed
Love, Guaranteed – Dragoste garantată (2020)

„Dragoste, garantat” este genul de film pe care îl lași la televizor pentru că stai întins pe canapea cu o răceală, iar telecomanda a căzut de pe pătură pe covor și nu ai chef să mergi la probleme pentru a ajunge în jos, a-l apuca și a schimba canalul.

Este suficient de inofensiv și plin de confortabil, ca un film Hallmark Channel care s-a desprins cumva și și-a găsit drumul spre Netflix. Oameni atrăgători în paltoane calde se plimbă de-a lungul portului de agrement, bărcile șuierând ușor în apă alături de ele. Frunzele strălucitoare de toamnă atârnă deasupra capului, uneori căzând ușor la pământ. Și nu lipsesc locurile pentru a lua o ceașcă de cafea într-o zi înnorată și rece – acesta este Seattle, la urma urmei.
„Iubire, garantată” este, de asemenea, fericit de scurtă, deși nu are întotdeauna chef, atât de încordate sunt capriciile sale comice și atât de slabă este conexiunea romantică. Iar premisa filmului regizorului Mark Steven Johnson , dintr-un scenariu realizat de Hilary Galanoy și Elizabeth Hackett (care a scris, de asemenea, vara trecută „ Falling Inn Love ”) este pur și simplu concepție de înaltă concepție.

Rachael Leigh Cook joacă rolul lui Susan, un avocat plin de viață și puternic, cu un puternic simț al dreptății, care lucrează neobosit pentru tipul mic – adesea pro bono, după cum dovedește VW Karmann Ghia pe care îl conduce. Într-o bucățică deranjantă, neobișnuită, macul lui Tiffany, hit-ul anilor ’80, „Cred că suntem singuri acum”, joacă la repetare oriunde merge, pentru că nu poate scoate banda din platou. (Și acum ți-a rămas și în cap. Ești binevenit.) Dar este și tristul ei cântec de semnătură în timp ce pleacă singură acasă, deschide un recipient cu resturi de mâncare chineză, sorbe dintr-un pahar de trandafir și privește fereastră. (Între timp, sora lui Susan și familia ei fericită și plină de viață locuiesc în duplexul de alături, tocmai pentru a-și sprijini sentimentul de izolare.)

Închisă pentru bani, Susan este de acord să ia un caz cu chipeșul și fermecătorul Nick ( Damon Wayans Jr.), cu care se ciocnește inițial, în mod natural. O face la îndemnul colegilor ei de-a dreptul nebuni , al voluptosului și înțeleptului Denise ( Lisa Durupt ) și al flamboaiantului și cochetului Roberto (Sean Amsing). Ambele sunt stereotipuri neinspirate, banale. Nick a venit la biroul lor pentru că vrea să intenteze un proces împotriva unei companii de întâlniri online numită – ai ghicit – Dragoste, garantată. El spune că a plecat la 986 de întâlniri fără să fi găsit dragoste și vrea să dea în judecată pentru înșelăciune. De asemenea, el numește fiecare dintre aceste date ca și cum ar fi episoade din „ Prieteni ”: „Cel care și-a adus părinții”, și așa ceva, care merită o chicoteală vagă.

„Este o amenințare nesăbuită a inimii”, insistă el. „Nu voi suporta asta”. Acesta este modul în care personajele vorbesc în „Dragoste, garantată”.

Ținta procesului este proprietarul bogat al site-ului, interpretat de Heather Graham , o femeie care simulează iluminarea și spune „namaste” mult, dar îl citează greșit pe Buddha.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 30m 2020 790 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar