Lost Girls (2020) online subtitrat

Lost Girls
Lost Girls (2020)

Liz Garbus , documentarul premiat în spatele unor filme precum „ Ce s-a întâmplat, domnișoară Simone? ”, Face debutul ei național în regie cu puternicul„ Fete pierdute ”, o examinare emoțională a unuia dintre cele mai cunoscute cazuri nerezolvate din epoca modernă. Când producătorii de film de non-ficțiune apelează la actori regizori, deseori se pierde ceva în acest proces, însă Garbus se dovedește un lucru firesc la tranziție, atrăgând una dintre cele mai bune spectacole din cariera marii Amy Ryan . După ce am citit cartea și știind multe despre caz, am fost sceptic că această tragedie ar putea fi transformată într-o dramă eficientă, dar Garbus o scoate, luând decizii inteligente la fiecare rând și găsind o linie directă într-o poveste care tehnic nu au încă un sfârșit

Modul în care face acest lucru este concentrându-se pe Mari Gilbert (Amy Ryan), o mamă Ellenville a cărei viață devine un coșmar trezit când fiica ei Shannan dispare. Era mai 2010, când Shannan Gilbert a dispărut pur și simplu. Apelurile de la sora ei ( Thomasin McKenzie ) au răspuns fără răspuns și au intrat în panică cu adevărat atunci când poliția i-a dezvăluit lui Mari că Shannan a făcut un apel la 911 de la Oak Beach în noaptea precedentă. Chiar dacă Shannan era în panică și părea că aleargă, autoritățile nu s-au prezentat aproape o oră. Shannan dispăruse. Și acesta a fost doar începutul a ceea ce Garbus dezvăluie în primele cadre este încă un caz nesoluționat.

Ceea ce s-a întâmplat în continuare a transformat povestea unei tinere dispărute în ceva care i-a obsedat pe adevărații fani ai crimei de ani de zile. În timp ce îl căuta pe Shannan, un cadavru a fost găsit într-un sac de mâneci, dar nu a fost Shannan. Și nici următorul cadavru nu a fost găsit în largul Ocean Parkway într-un sac. Sau următorul. Patru cadavre au fost găsite la începutul anchetei, indicând un criminal în serie din această parte bogată a țării, care ucidea lucrători sexuali și îi arunca la gunoi. Până când s-a terminat, mai mult de zece cadavre vor fi descoperite, inclusiv a lui Shannan, deși cazul ei a fost deseori considerat separat de celelalte. Este foarte posibil ca dispariția și moartea accidentală a lui Shannan Gilbert să fi dus la descoperirea unui criminal în serie sau să fi fost ea însăși victimă. Încă nu știm sigur. Este posibil să nu știm niciodată.

Mulți producători de film ar fi abordat acest caz ca un proces, concentrându-se pe dovezi, povești conflictuale, teorii ale conspirației și alte detalii ale cazului. Nu este „Fete pierdute”. În orice caz, Garbus și scenaristul Michael Werwie aruncă degetele către autorități – reprezentate de personaje interpretate de Dean Winters și Gabriel Byrne- și le acuză nu numai de incompetență, ci de lipsă de îngrijorare, deoarece femeile dispărute erau prostituate. Cel mai puternic, Garbus lucrează cu Ryan pentru a face din Mari Gilbert un personaj pe deplin realizat. Ei nu exagerează faptul că Mari știa ce face fiica ei și, probabil, chiar îi plăcea fluxul de numerar suplimentar pe care îl obținea copilul său dintr-o profesie periculoasă sau că Mari simțea o responsabilitate suplimentară pentru că odată a renunțat la Shannan pentru a se îngriji. Nu a mai putut să renunțe la ea. Dar acestea sunt doar detalii ale personajului fin, nu punctele de stres melodramatic pe care le-ar fi fost într-un film mai mic.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 35m 2020 440 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar