Lo spietato (The Ruthless) online subtitrat

Lo spietato
Lo spietato (The Ruthless)

Noul film italian al Netflix, The Ruthless (Lo Spietato) a jucat (Riccardo Scamarcio), întrucât Santo Russo este în general destul de distractiv, dar ce doriți mai întâi, veștile bune sau veștile proaste?

Riccardo Scamarcio nu a fost niciodată mai bun. Este chipeș, fierbinte și foarte faimos, dar din anumite motive nu a obținut niciodată creditul ca actor pe care îl simt că merită. În calitate de Santo, infractorul calabrian, care-și creditează viața de crimă tatălui său, care a refuzat să-l elibereze din pușcărie când era adolescent, se livrează genial.

Este bun la ceea ce face, simplu și simplu, iar în acest film este o viață scăzută absolut credibilă și distractivă.

Alături de Scamarcio este minunata Sara Serraiocco (Salvo, Cloro) care o interpretează pe Mariangela, tânăra nevinovată care se încadrează pentru el și rămâne însărcinată, până la moarte.

Niciunul dintre ei nu se încadrează în acea capcană îndrăgită a actorului de care unii italieni nu par să scape, iar filmul are un sentiment ludic de ironie de care îmi place foarte mult. Muzica, hainele și fotografia sunt moarte de zeci de ani pe care le acoperă filmul.

Filmul are un vibe genial din anii ’80, dar este de asemenea previzibil într-un fel de anii ’80 și nu spune nimic foarte nou sau nou despre era. În același timp, părea să se grăbească prin povestea gangsterului și să sară puțin prea frenetic creând niște tranziții incomode.

Renato De Maria, care a scris și scenariul, recunoaște că filmul a fost inspirat de Goodfellas (și asta este relativ evident). Este o adaptare a unui roman pe care îl iubește, managerul Calibro 9, și l-a creat după ce a regizat documentarul Gangsters italieni.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 52m 2019 312 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar