Living with Yourself online subtitrat

IN DERULARE 1 Sezon - 8 Episoade
Living with Yourself

Comedia lui Netflix îl joacă pe Paul Rudd într-un dublu rol de bărbat căsătorit afectat de criză de mijloc și clona lui mai șlefuită.

Provocarea menționată trage de la Living With Yourself , un romp de altfel distractiv care se potrivește cu Rudd cu actrița comică irlandeză distrugătoare Aisling Bea ( This Way Up ). Pare mai întâi atât de fără efort – doi Paul Rudds! – că e greu să vezi eventualele greșeli care vin. Și o fac, începând destul de ciudat în episodul al treilea, un exemplu perfect despre modul în care alergarea cu o idee bună duce adesea la declanșare.

Rudd îl interpretează pe Miles Elliot, care până de curând fusese un om de idee al agenției de publicitate de succes, căsătorit cu Bea’s Kate, arhitect. Povestea este povestită într-o serie de flashback-uri, dar atunci când ne întâlnim pentru prima dată cu Miles și Kate, este clar că mariajul lor este obosit, sunt obosiți, plictisiți, somnambul prin existența lor actuală, care include o perioadă lungă de încercări fără succes de a rămâne însărcinată.

Creat și scris de Timothy Greenberg ( The Daily Show With Jon Stewart ), emisiunea prezintă o mulțime de materiale amuzante și inteligente, inclusiv ideea că o mutare în suburbi a coincis cu o înfăptuire a voinței cuplului central de a trăi (OK, bine , asta este o ușoară exagerare). Omul publicitar bătăuș al lui Rudd se luptă cu idei la firma sa și arată constant lipsit de somn, ticălos și vacant. Colegul său de muncă Dan (Desmin Borges) smulge eficient unul dintre marile conturi ale lui Miles și, sărbătorind victoria sa, dezvăluie că noua lui încredere și zestrea lui are ceva (totul) de a face cu a merge la un spa într-un mall mall. makeover.

Este un testament al începutului lui Living With Youelfelf că nu pierde timpul sărind în idee (de fapt, are una dintre deschiderile mai bune la rece ale unui serial TV într-o perioadă lungă, lungă de timp). Dan îi spune lui Miles că trebuie recomandat (iar Dan îl recomandă) și că banii sunt abrupți – 50.000 USD, după cum se dovedește – dar că merită. Miles se duce la mall-ul strip și intră totul (vezi, nu există nicio ezitare să te apuci de această călătorie a unui spectacol) și apoi, oh, se întâmplă o greșeală. Miles este clonat – o versiune mai bună a lui Rudd – dar „vechiul” Miles trăiește și acum există două. (În mod convenabil nu vreau să renunț la frigul deschis, la un celebru cameo sau la modul în care cele două mile își dau seama ce s-a întâmplat; etapele incipiente ale spectacolului sunt încântătoare.)

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

25m 2019 668 vizionari

Background
Informatie
Actori
  • Titlu original: Living with Yourself
  • In derulare: Da
  • Data lansari: 18-10-2019
  • Data finalizari: 18-10-2019
  • Genul: Comedie, Drama
  • Regizori: Timothy Greenberg
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!