Little Boy (2015) online subtitrat

Little Boy
Little Boy (2015)

Un baiat in varsta de opt ani este dispus sa faca orice este necesar pentru a opri cel de-al Doilea Razboi Mondial, ca sa-si aduca tatal acasa. Povestea dezvaluie iubirea indescriptibila a tatalui pentru baiat, dar si a baiatului pentru tatal sau.

Băiețelul din centrul „Băiețelului” atrage în mod repetat o cascadorie care, în mod evident, este destinată să fie înfiorătoare. Pepper Flint Busbee, în vârstă de opt ani (Jakob Salvati) își scoate degetele, îi scrâșnește fața, își aruncă ochii, scârțâie cu toată puterea și vrea un obiect de mișcare. Poate este o sticlă de sticlă. Poate este un munte. Dar destul de sigur, prin puterea magiei sau a șmecheriei sau a unei schimbări seismice bine cronometrate, își atinge obiectivul.

În cele din urmă, el încearcă să folosească această „abilitate” pentru a-l aduce acasă pe iubitul său tată de la luptă în al doilea război mondial. Și până la acest moment, mișcarea sa brevetată – care a fost pur și simplu agitată și enervantă – acum pare doar o prostie simplă și chiar un pic de ticăloșie.
Această diferență emoțională este emblematică pentru atât de mult în neregulă cu filmul regizorului mexican Alejandro Monteverde, pe care l-a co-scris cu Pepe Portillo . Este menit să fie o poveste înălțătoare pentru publicul bazat pe credință, dar în schimb îi poartă pe spectatori cu o narațiune grea, cu un scor ascendent și cu o voce care răspândește totul în tonuri pline de inducție.

„Micuțul” are loc în jurul orei Pearl Harbor, în orașul fictiv, din coasta Californiei, O’Hare. „La fel cum vezi în cărți poștale”, ni se spune, ca și cum nu am putea recunoaște chipul său idilic pentru noi înșine. Nostalgia este răspândită aici, ca niște movile zaharoase de îngheț. În comparație cu majoritatea filmelor destinate spectatorilor creștini, acesta are cel puțin valori solide de producție.

Pepper, care este mic pentru vârsta sa (de unde și porecla titulară), suferă intimidare fără milă din partea copiilor mai mari. Singurul său prieten este tatăl său, James (un Michael Rapaport serios și entuziast ), care își împărtășește dragostea de benzi desenate, filme și aventuri machiate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 46m 2015 728 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar