L’immortale (The Immortal) (2019) online subtitrat

L'immortale
L’immortale (The Immortal) (2019)

În acest film există un dialog continuu între trecut și prezent, iar recurgerea în masă la flashback-uri este una dintre principalele diferențe care diferențiază acest film de serie. Într-o secvență de deschidere dură, ni se spune cum Ciro a fost salvat de pe mare – a fost lansat sub valuri de asasinii săi – în același timp, când nou-născutul Ciro este recuperat din dărâmături în urma cutremurului din 1980. Și, în timp ce îl urmărim pe șeful reînviat care își trăiește noua viață, ascunzându-se, exilat la Riga, Letonia pentru a supraveghea o operațiune imensă de trafic de droguri, unde nu va lipsi războaiele de bandă sângeroase, sclipirile din trecut ne arată copilăria lui Ciro. ca orfan în Napoli după post-cutremur, o perioadă similară cu perioada postbelică, în care copiii plecați la propriile dispozitive ajung să se potrivească în brațele deschise ale bandelor criminale.Giuseppe Aiello , descoperit în Scampia), despre care se crede că este unul dintre cei mai curajoși de către mentorul său criminal Bruno ( Giovanni Vastarella ). De fapt, este Bruno (jucat ca adult de Salvatore D’Onofrio ), care acționează ca legătura dintre trecutul și prezentul lui Ciro, întrucât el este cel care îl salută pe acesta din urmă la Riga. Se pare imediat că Ciro nu este deloc fericit să-l vadă din nou, iar flashback-urile care vor urma vor explica treptat de ce.

Ciro Di Marzio este un gangster chinuit și taciturn; o mască tragică, aproape shakespeariană; un gangster care plânge. „Oamenii ca noi nu pot avea o familie”, i-a spus Yuri ( Aleksei Guskov ), șeful rus cu care colaborează și cei care sunt familiarizați cu faptele trecute ale lui Ciro – așa cum s-a relatat în cel de-al doilea sezon al Gomorei- să știi că ceea ce spune este adevărat. Filmul, la rândul său, este mai meditativ, destul de literalmente trasat în comentariile muzicale care vin prin amabilitatea lui Mokadelic: solitudinea infractorilor, sacrificarea lor a celor dragi lor, teama zilnică că fie vor muri, fie să fie descoperite sau că doar nu sunt suficient de bune, sunt toate temele care sunt abordate în această imagine; un film format din personaje fragile și blestemate și în care natura epică a protagonistului face puțin pentru a-și diminua mizeria.

The Immortal, a cărui distribuție include și Marianna Robustelli, Martina Attanasio și Gennaro di Colandrea , este produsă de Cattleya alături de Vision Distribution , în asociere cu Sky TimVision și Beta Film. Filmul este lansat în cinematografele italiene, la 5 decembrie, în aproximativ 450 de exemplare, cu ajutorul Vision Distribution .

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 0m 2019 487 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar