Like a Boss (2020) online subtitrat

Like a Boss
Like a Boss (2020)

„Like A Boss” este un film scris și regizat de bărbați care seamănă foarte puțin cu felul în care femeile se raportează de fapt între ele.

Comedia realizată de regizorul Miguel Arteta și de scriitorii Sam Pitman și Adam Cole-Kelly cuibărește inconfortabil pe premisa fragedă că puternicul fondator al unui imperiu cosmetic ar ieși din calea ei pentru a distruge cea mai bună prietenie între zeci de ani între întreprinzători în lupta din nefericire, sau pentru sport, sau o combinație a celor doi. Prin crâșmăturile sale surdo-tonale, „Ca un șef” se luptă puternic pentru a profita la maximum de calificările sale R, dar dialogul și personajele personajelor au tendința de a fi mai incomode decât șocante.
Și apoi, așa cum nu vor fi făcute atât de multe comedii răcoritoare pe jumătate coapte, filmul încearcă o întoarcere în cap, de 180 de grade, spre sentimentalitate la sfârșit. Pe măsură ce bestiile scurte înstrăinate se împacă în mod sfâșietor și își cer scuze unul pentru celălalt pentru faptele lor neadecvate, ei recunosc o litanie de defecte presupus dăunătoare pe care nu le-am văzut niciodată dovezi.

Chiar și sinopsisul complot al IMDb din „Like a Boss” spune o poveste mai completă: „Doi prieteni cu idealuri foarte diferite încep împreună o companie de înfrumusețare. Unul este mai practic, în timp ce celălalt vrea să-și câștige averea și să trăiască un stil de viață generos. ” Acesta nu este filmul pe care l-am văzut. Acesta este un film în care personajele stau în jurul lor explicându-se unul pe celălalt și încă nu avem idee cine sunt.

Perspectiva de a urmări pe Tiffany Haddish și Rose Byrne să-și joace reciproc o promisiune, dar aceste figuri comice inovatoare și talente pot face atât de mult cu puținul ce li s-a oferit pe pagină. Salma Hayek are un tarif și mai rău ca personaj de desene animate al unei obraznici. În calitate de strălucitoare și narcisistă Claire Luna, a fost creată să arate ca o iepure mică, din viața reală, Jessica Rabbit, cu movile de valuri roșii dramatice, contacte de culoare verde-strălucitor și o serie de echipamente de putere potrivite pentru forme și pompe de platformă. Se plimbă în jurul biroului său sticlos, minimalist, distrugând lucrurile cu un club de golf pentru distracție – ceea ce, din nou, este mai penibil decât șocant.

Hayek a lucrat anterior cu Arteta la „ Beatriz la Cina ”, oferind coloana morală a satirei sociale ca invitat la cină neașteptată: un vindecător holistic latină care devine vocea rațiunii din ce în ce mai incomodă în mijlocul privilegiului alb, bogat. Ea a adus la fel de mult o portretă specifică și concentrată acestui personaj ca și aici; diferența este că, așa cum Beatriz, a beneficiat de un scenariu ascuțit de Mike White din care să lucreze.

Ca și comediile hard-R anterioare (și mult mai reușite), cum ar fi „ Bridesmaids ” și „ Girls Trip ”, „Like a Boss” încearcă să extrapoleze ritmurile și tonul bromance pe o poveste de prietenie feminină. Haddish’s Mia și Byrne’s Mel au fost cei mai buni prieteni de la școala medie. Au început o companie de cosmetice în garajul lor din facultate. Acum, 20 de ani mai târziu, sunt co-fondatorii propriei linii de machiaj eponim, pe care o vând online și printr-un magazin Atlanta din cărămidă și mortar. Și încă sunt singuri și trăiesc împreună, pe care prietenii lor căsătoriți cu copii (Jessica St. Clair, Natasha Rothwell și Ari Graynor) privește cu un amestec de îngrijorare și invidie. Filmul în sine nu știe cum să le privească. Sunt un exemplu admirabil de loialitate? Sau sunt cascadori și au nevoie de ceva timp pentru a crește?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 23m 2020 562 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar