Lights Out - Nu stinge lumina (2016) online subtitrat

Lights Out
Lights Out – Nu stinge lumina (2016)

Când a plecat de acasă, Rebecca a crezut că a lăsat în urmă toate fricile din copilărie. Niciodată nu a reuşit să facă diferenţa între ce era real şi ce nu atunci când se stingea lumina… iar acum fratele ei mai mic, Martin, trece prin aceleaşi momente de groază care, odată, i-au ameninţat şi ei viaţa. O entitate demonică ataşată în mod misterios de mama lor, a reapărut în mod inexplicabil. De această dată, Rebecca este mai hotărâtă ca niciodată să elucideze misterul, însă adevărul ar putea-o costa vieţile tuturor… în momentul în care luminile se sting.

Așa cum a fost cazul „Când apelează un străin”, „Lights Out” începe cu o secvență concepută să reproducă scurtmetrajul original. Având loc într-o fabrică după ore, în loc de un apartament anonim, începe ca un angajat (Lotta Losten, care a jucat în scurt) vede o figură misterioasă de sex feminin în întuneric, care dispare de fiecare dată când se aprind luminile și care devine brusc. mult mai aproape când se întorc din nou. De data aceasta însă, ea supraviețuiește, în timp ce proprietarul fabricii ( Billy Burke ) se încheie într-un sfârșit groaznic. Cu toate acestea, înainte de moartea sa, el a fost la telefon cu fiul său cel mic, Martin ( Gabriel Bateman)), vorbind despre modul în care mama Sophie (Maria Bello) a deranjat-o, aparent, și-a părăsit medicamentele și pare să vorbească cu o prietenă imaginară pe nume Diana. Trec câteva luni și aflăm că Sophie s-a înrăutățit, iar conversațiile ei cu Diana sunt atât de neobservate pentru Martin, ca să nu mai vorbim de toate zgomotele și zgârieturile ciudate ale însoțitorului, încât nu mai poate dormi toată noaptea și s-a arătat afară. mijlocul zilei de școală.

Atunci când asistenta școlară nu poate ajunge la Sophie, ea îl contactează pe fratele său vitreg Rebecca ( Teresa Palmer)) – al cărui tată a dispărut în mod misterios cu ani în urmă și care a fost înstrăinat de Sophie de când s-a mutat brusc cu câțiva ani mai devreme. Când Martin o menționează pe Diana, recunoaște numele din anii traumatici ai copilăriei și încearcă să-l determine pe Martin să rămână cu ea. Asta nu zboară cu Sophie și, după ce o reclamă pe Martin, Rebecca încearcă să ajungă în fundul cine sau ce ar putea fi Diana și ce are de-a face cu familia ei. Fără a intra în detalii prea mari, acum este o creatură care poate ataca doar în întuneric și care nu poate fi în jurul vreunui fel de lumină. După câteva atacuri ale Dianei, Rebecca, cu ajutorul iubitului prietenos dracului Bret (Alexander DiPersia) și Martin, decid să se găsească în casa Sophiei, luminând întregul loc în proces, pentru a o determina să înceapă să ia din nou medicamente și să caute tratament pentru instabilitatea ei. Din păcate, Diana prospera când Sophia este cel mai dezorientată și începe să stingă luminile pentru a scăpa de interlopi o dată pentru totdeauna.

Deși Sandberg este regizorul, marele nume din spatele scenei afișat aici este co-producătorul James Wan . Bonafidele sale de genuri includ francizele „Conjuring” și „ Insidious ”, filme care au evitat în mare măsură excesele gory ale descoperirii sale „ Saw ”, pentru a oferi emoții low-fi mai bazate pe atmosferă, efecte la scară mică (precum trânturile ușilor) ) și lucrurile apar brusc de nicăieri. Când s-a făcut corect, cum a fost cazul cu „Conjuring” și „Insidious”, rezultatele pot fi eficiente din punct de vedere senzațional, precum cea mai bună plimbare în casă bântuită din fiecare creație. Totuși greșit, iar rezultatele pot fi mai degrabă asemănătoare cu „ The Conjuring””Și„ Insidious ”- eforturi tot mai obositoare, care încearcă continuu să scoată țipete suplimentare din material prea familiar pentru binele său.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 21m 2016 717 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar