Life - Viață, primele semne (2017) online subtitrat

Life
Life – Viață, primele semne (2017)

Life/Viaţa – primele semne este un terifiant thriller ştiinţifico-fantastic în care o echipă de oameni de ştiinţă aflaţi la bordul unei staţii orbitale internaţionale trec brusc de la interesul pentru descoperirile ştiinţifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viaţă care se dezvoltă rapid şi care a cauzat extincţia vieţii pe planeta Marte, iar acum ameninţă atât echipa cât şi însăşi viaţa pe Pământ.

După odysseys-urile relativ calde și pline de spațiu ale „ Arrival ” și „ Pasagerilor ”, este salutar să vezi o imagine de schi-studio relativ mare în care frontiera finală este din nou retrogradată la statutul de amenințare finală. Căutătorii de emoții de gen dezgustat / dezamăgiți de „ Prometeu ”, dar totuși salivați ca Câinele lui Pavlov, în perspectiva „Străin: legământ” ar putea găsi „Viața”, regizată de Daniel Espinosa , o măsură opritivă satisfăcătoare, o epipenă cinematografică a cramelor spațiului exterior. pentru a stabili nervii până la evenimentul principal ostensibil. În ceea ce mă privește, am scăpat de un astfel de tarif încă înainte de „ AlienÎn sine – „It! „Teroarea dincolo de spațiu” și „Planeta Vampirelor” au fost printre diferitele mele pâini și unturi cinematografice, ca un tânăr film cinefic.

Ca atare, „Viața” m-a lovit ca mai multe tăieturi deasupra „meh”, dar niciodată nu m-a făcut să sar din scaun. Imaginea are loc aproape în întregime pe o stație spațială claustrofobă, labirintică; regizorul Espinosa și cinematograful Seamus McGarvey se distrează foarte mult în scena timpurie „plutind” aparatul foto împreună cu echipajul stației spațiale. Cocoșul Roy al lui Ryan Reynold este cowboy-ul buchetului; el merge pe un trotuar pentru a prinde o capsulă off-course plină cu materiale de cercetare direct de pe Marte. David, un ofițer medical prudent, interpretat de un Jake Gyllenhaal , adesea cu ochi de cap , este cel care spune lucruri de genul „Nu am fost instruiți pentru asta ”. Miranda, Rebecca Ferguson , o joacă pe mama lui pentru el și pentru alții. Omul de știință Hugh (Ariyon Bakare ), paralizat de la talie în jos, iubește condițiile de gravitație zero și, inițial, iubește organismul cu o singură celulă (numit „Calvin” de un grup de școlari câștigători la concurs, pe Pământul dulce acasă), a fost izgonit dintr-un eșantion de pământ marțian . Alți doi membri ai echipajului sunt interpretați de Olga Dihovichnaya și Hiroyuki Sanada , acesta din urmă în spate pentru prima dată de la „Sunshine” din 2007 de Danny Boyle .

Puteți să vă amintiți porecla „Carne moartă” din „Hot Shots” sau expresia „Furaje Bantha” din unul dintre filmele „ Star Wars ”. In orice caz. Unul dintre membrii echipajului cu nume mai mare ajunge să joace (alertă spoiler, fel de) o reîncadrare a rolului Steven Seagal în „ Decizia executivă.“ Asta pentru că micul Calvin începe să crească repede îngrozitor. La început, seamănă cu o versiune vie a acelor jucării pline de perete lipicioase. Ceea ce este destul de rău. În cele din urmă, crește într-o încrucișare tentaculară între un lotus mutant și o cobră iritată. Este destul de groaznic. Dar mai devreme m-am gândit, să-l înțelegem, nu este Giger. Sau Giger-liga. Și fără asta vei suferi mereu prin comparație. Celelalte efecte și setări sunt solide, dar nejustificate, deși bulele de sânge sughițate care plutesc după ce au evadat de la victimele lui Calvin sunt o atingere drăguță.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 43m 2017 610 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar