Level Up (2016) online subtitrat

Level Up
Level Up (2016)

Matt este un tânăr inteligent care lucrează la crearea unei aplicații împreună cu cel mai bun prieten al său Joel. În rest, nu face decât să își petreacă timpul în fața computerului spre disperarea iubitei sale Anna. Într-o dimineață, după ce Anna pleacă la muncă, în apartamentul lui Matt intră un grup de bărbați mascați care îi cer să livreze un pachet misterios altfel Anna va fi ucisă. Va primi o serie de instrucțiuni pe telefonul mobil. Dacă misiunea să eșuează, Anna își va pierde viața.

Matt (Josh Bowman) are o zi foarte proastă. Pentru un singur lucru, iubita sa muncitoare, Anna (Leila Mimmack), a atins limita toleranței sale pentru căile sale de canapea, de joc video. Și pentru altul, trei tipuri care poartă balaclave tricotate tocmai s-au arătat la ușa din față, i-au legat un pachet la piept și l-au informat că nerealizarea acestuia va duce la uciderea Anei.

Așa începe „Level Up”, un indie britanic care rearanjează oasele „After Hours” de Martin Scorsese – bărbatul care caută femeie rezistă la o odiseea urbană suprarealistă – într-o viziune familiară a calității dezvoltate de tehnologie. Ghidat de texte de la răpitorii Anei, Matt baraje peste Londra și prin situații de diferite semințe și pericol. Pe parcurs, întâlnește străini care vor să-l facă rău, să-l împiedice sau să facă sex cu el. Toate sunt ciudate și niciunul nu este memorabil.

Incluziv și lipsit de implicare, „Level Up” este un cocktail alergat de o brutalitate aprigă cu umor de nivel scăzut. Regizând prima sa lungmetraj, Adam Randall (care a scris scenariul cu Gary Young) arată o oarecare aptitudine pentru tachinare și pentru menținerea unei străluciri pe tonul acru cinic al filmului. La fel ca cinematograful său, Eben Bolter, care oferă scenelor-cheie interioare o amenințare biliară.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 24m 2016 322 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar