Last Christmas - O nouă poveste de Crăciun (2019) online subtitrat

Last Christmas
Last Christmas – O nouă poveste de Crăciun (2019)

Este acea perioadă a anului în care multiplexii din toată țara se pregătesc să servească tarifele de Crăciun la fel de zahăr ca o ceașcă de eggnog. Schmaltzul dragoste-spre-ură-i totul și plăcerea tuturor poate fi plăcut, cu siguranță, dacă ieșirea este ceva mai plin de viață și mai înfometat decât „Crăciunul trecut”, un rom-com sezonier, cu puțină dragoste și cu atât mai puține râsete pentru de rezervă. Un rușine, întrucât pachetul său orbitor tăiat este destul de strălucitor – regizat de genialul comediei Paul Feig („ Mirele de onoare ”), co-scenariu de Emma Thompson și Bryony Kimmings , cu Emilia Clarke din „Game of Thrones” și Henry Golding , care a plecat. amprenta lui pe „ Asiații bogați bogați„Ca un om atemporal conducător. În plus, există coloana sonoră „ George Michael ” de la perete la perete , inclusiv „This Is How (We Want You to Get High)”, o melodie frumoasă, care nu a fost lansată niciodată de la regretatul artist, care servește drept arcul de sus. . Și totuși, ceea ce se află în această cutie cadou se simte curioasă de bucurie pentru ceea ce pare a fi o rețetă nepricepută pe hârtie – „Crăciunul trecut” nu reușește decât să-ți amintească dinainte de Ziua Recunoștinței că în curând va fi timpul de cumpărături pentru vacanță, bucură-te!

Dar dacă sunteți genul care iubește să viziteze magazinele de Crăciun în fiecare an, cum ar fi cel suprasolicitat la care lucrează frenetic londonezul Kate (Clarke, generic înrădăcinător) – atunci puteți găsi ceva magic în „Crăciunul trecut”, oricât de neclintit . Doar nu vă așteptați ca fanul lui George Michael, care poartă cardul să fie cel care răspândește fericirea sărbătorilor aici. Poate fi îmbrăcată într-un costum de elf și cu papuci asemănătoare, dar fosta fată cu cor care visează o carieră scenică este mai mult un creator de mizerie decât un asistent organizat de Moș. Și de Moș, mă refer la un personaj cu un nume ales de sine interpretat de Michelle Yeoh(creând ce minune poate cu partea ei demnă de sclipit), care deține magazinul „Yuletide Minunat” pe o piață aglomerată și sclipitoare a Londrei și așteaptă lucruri grozave de la Kate, cu un soi de afecțiune dură și maternă. Între timp, Kate – îmbrăcată într-o haină de leopard atunci când nu vinde trinketuri deosebite – continuă să alerge târziu pentru muncă, luând o decizie proastă după o decizie proastă, canapea-surfing (Londra circa 2017 nu pare a fi un oraș rezonabil cu salariul unui elf) și îndepărtându-și problemele familiale. Ca să nu mai vorbim de un defect misterios de inimă cu care se luptă – învățăm în bucăți că a fost bolnavă recent cu anumite complicații și nu își poate permite să ducă un stil de viață iresponsabil.

Familia ei, imigranți din fosta Iugoslavie, cu siguranță crede acest lucru. Există mama ei Petra (Thompson, o caricatură ofensatoare a unui emigrat), care se preocupă de vinovăție, care se dedică intens celor două fiice ale ei, cealaltă fiind Marta, de încredere și disciplinată ( Lydia Leonard)), care ascunde de părinții ei că este lesbiană într-o relație stabilă. Există, de asemenea, tatăl lor harnic Ivan (Boris Isaković), care a făcut o casă bună pentru familia sa din Londra. Totuși, ceva pare să lipsească din viața lui Kate în zilele scăzute ale anului 2017, în ciuda faptului că este înconjurată de figuri de susținere de care nu merită deloc simpatia. Apoi vine de-a lungul misteriosului Tom (Golding, folosindu-se bine de farmecele sale fără efort), apărând din nicăieri, aducând paza lui Kate încet și aprinzând atât un sentiment de bunătate, cât și de valoare în sine; atât de mult încât, cu influența lui Tom, Kate începe să ofere voluntariat la un adăpost fără adăpost în mod frecvent.

Sunteți siguri, va exista o performanță „ Love Actually ”, care să scoată la capăt frapul și o răsplătire răsucitoare (deși una frustrantă) pentru a încheia vibrația „ Just Like Heaven ” care reușește să romanticizeze străzile strălucitoare ale Londrei mai mult decât cuplul care se plimba prin ei. În timp ce „Crăciunul trecut” face o treabă decentă de a rezolva confortabil problemele familiei lui Kate și prin Gary Freemandesignul de producție, transformând Londra într-o felicitare de vacanță veselă, uită să construiască chimie între păreții săi iubitori, care trăiesc în interiorul versurilor eponimului Wham! ton mai mult decât își dau seama. Nu ajută ca nici Yeoh, nici Thompson să nu joace un personaj care seamănă de la distanță cu oamenii reali într-un film care nu face decât să răspundă anxietăților imigranților încă din primele zile ale Brexit-ului. Vor fi fani ai acestei budinci de Crăciun intens bogate – întotdeauna o idee mai bună în teorie decât practică – dar s-ar putea să descoperi că ai avut mai mult decât suficient după doar câteva mușcături.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 42m 2019 395 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar