Lady Macbeth (2017) online subtitrat

Lady Macbeth
Lady Macbeth (2017)

În această adaptare a operei compusă de Nikolai Leskov, „Lady Macbeth of the Mtsensk District”, o tânără mireasă de secol XIX este vândută spre căsătorie unui bărbat de vârsta a doua.

„Lady Macbeth” are rafinările plăcute ale unei piese din perioada plină de gust, cu inima vicioasă, care bate un thriller psihologic brutal. Nu te poți opri să-i privești frumusețea, chiar dacă tânjești să privești departe de cruzimea ei.

O mare parte din atracția filmului provine din performanța sa centrală, de la Florence Pugh . În al doilea film, actrița în vârstă de 21 de ani dezvăluie tipul de precizie tehnică și de comandă a ecranului pe care l-ați vedea la un veteran. Și doar în prima sa lungmetraj, regizorul de teatru britanic William Oldroyd este suficient de înțelept pentru a menține tonul și împrejurimile filmului minimal pentru a oferi lui Pugh spațiu maxim pentru a străluci.
Este o lumină sinistră care radiază de la ea – deși nu la început. O parte din ceea ce este atât de fascinant despre „Lady Macbeth” și scenariul său de la Alice Birch , este modul în care reușește să mențină statutul de personaj al lui Pugh ca o figură ciudat de simpatică, chiar dacă comite acte din ce în ce mai oribile. Ea face totul în numele eliberării, dar această libertate ajunge în cele din urmă la un preț scump.

„Lady Macbeth” nu se bazează pe personajul iconic Shakespearean, ci pe romanul rus al lui Nikolai Leskov „Lady Macbeth din Mtsensk”, care aborda modalitățile prin care spiritul feminin ar putea fi înăbușit în secolul al XIX- lea, în special în comunitățile rurale. Când o vedem pentru prima dată pe Katherine a lui Pugh, este în ziua nunții ei din 1865; tocmai din această scenă, Oldroyd stabilește în mod eficient tonul pentru austeritatea dominantă a filmului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2016 483 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar