Lady and the Tramp - Doamna și vagabondul (2019) online subtitrat

Lady and the Tramp
Lady and the Tramp – Doamna și vagabondul (2019)

Marșul remake-urilor live de acțiune Disney continuă, dar de data aceasta, ultima sa reimaginare a unui clasic îndrăgit nu se va deschide într-un teatru de lângă tine. În schimb, „Lady and the Tramp” va fi disponibil doar pe Disney +, noua platformă de streaming digitală a companiei lansată pe 12 noiembrie. Situația poate deveni un studiu de caz interesant privind comportamentul audienței (care nu este ceea ce îi place tuturor companiilor de streaming?). Când se confruntă cu alegerea de a viziona originalul sau un nou remake la îndemâna lor, ce opțiune va alege spectatorul? Îi vor împiedica pe cei doi să se compară? Sau, noua versiune va înlocui vechea ca favorită a familiei?

Este posibil să nu știm niciodată răspunsurile la aceste întrebări, deoarece partea de streaming a afacerii filmului adoră să colecteze datele noastre, dar are foarte puține stimulente pentru a împărtăși rezultatele sale. Ce vă pot spune este acesta: la fel ca multe dintre remake-urile live-action Disney anterioare acesteia – gândiți „Cenusareasa”, „ Alice în Țara Minunilor ” și „ Cartea Junglei ” – o mulțime de remake „Lady and the Tramp” urmează povestea exactă a versiunii animate. De Crăciun în anii 1900, un tânăr cuplu deschide un cadou de Crăciun dezvăluind în interior un cățel adorabil cocker spaniel. Jim Dear ( Thomas Mann ) și Darling ( Kiersey Clemons ) sunt încântați de cățelușul afectuos pe care îl numesc Lady (exprimat de Tessa Thompson), iar ea devine centrul lumii lor. Viața ei răsfățată nu este deloc asemănătoare cu singuraticul scrumos pe nume Tramp ( Justin Theroux ), care cutreieră străzile din New Orleans neatinse de niciun alt câine sau familie. În fugă de la un captiv obsesiv de câine ( Adrian Martinez ), Tramp se încrucișează cu Lady, iar, la început, cei doi nu se înțeleg, ea îl ajută să scape de captorul său și el o avertizează că viața ei fericită de acasă se poate schimba cu un copil pe drum. Cuvintele sale devin realitate, iar locul lui Lady în centrul atenției este luat de Jim Dear și noul copil al lui Darling. Când proprietarii ei o părăsesc în grija mătușii Sarah care o urăște pe câine (Yvette Nicole Brown) și cu perechea ei de pisici care strică acasă (Nate „Racheta” Wonder și Roman GianArthur), Lady scapă și apoi o găsește și cade în căutarea lui Tramp, determinând-o să pună la îndoială ideea ei de acasă.

Regizorul Charlie Bean , care vine la film cu un fundal în animație, lucrează bine pentru a netezi tranzițiile mai dure între câinii vii, gurile lor animate și expresiile asemănătoare omului. Desigur, scenele mai grele sau mai periculoase pentru pooches pe fugă sunt acoperite de magia computerelor. Din fericire, vedetele pufoase din viața reală a filmului au suficient farmec și atracție pentru orice iubitor de câine. În comparație, actorii umani păreau mai rigizi și nefirești decât co-stelele lor modificate digital. La fel ca omologii lor animați, Jim Dear și Darling sunt, din păcate, mai degrabă părinți câini unidimensionali, dar bine înțeles.

Deși o mare parte din filmele de animație din 1955 rămân intacte, scenariul lui Andrew Bujalski și Kari Granlund actualizează câteva lucruri. Lady are încă cercul său de câini de cartier pe care să se bazeze și, în timp ce Trusty ( Sam Elliott ), sângele este același, Jock ( Ashley Jensen ), terrierul scoțian este acum lass în loc de băiat. Câinii de stradă Peg ( Janelle Monáe ), o Pekingese și Bull ( Benedict Wong)), un bulldog, sunt prezenți, dar, din fericire, numeroasele accente stupide ale câinilor din liră, precum un Chihuahua cu accent mexican, au fost lăsate în trecut. În loc de „Întâlniți-mă în St. Louis”, în timp ce a apărut un stil de mijloc din vestul orașului, acum povestea s-a așezat într-un turn-of-the-Century al jazz-ului din New Orleans, un loc plin de diversitate. Poate că cea mai vizibilă schimbare este excizia binevenită a pisicilor siameze și cântecul lor infam, înlocuită în schimb cu o altă pereche de pisicuțe netede. Cu toate acestea, cântecul care se înlocuiește este atât de complet uitat, încât se simte chiar sub calibrul mediocru al „ Mary Poppins Returns ”.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 44m 2019 1.193 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar