La La Land - Tărâmul La la (2016) online subtitrat

La La Land
La La Land – Tărâmul La la (2016)

Scris şi regizat de Damien Chazelle, „La La Land” urmăreşte povestea Miei (Emma Stone), o actriţă aspirantă şi a lui Sebastian (Ryan Gosling), un muzician îndrăgostit de jazz, care se zbat să atingă succesul într-un oraş în care prea multe vise şi inimi sunt frânte zi de zi. Plasat în Los Angeles-ul zilelor noastre, printre decoruri cuceritoare şi momente muzicale fascinante, filmul surprinde bucuriile, dar şi dezamăgirile cotidiene a doi tineri în încercarea lor de a-şi îndeplini visele. Distribuit de Freeman Entertainment, „La La Land” aduce o poveste de dragoste emoţionantă cu ritm şi muzică, în premieră, din 23 decembrie în cinematografele din toată ţara.

„La La Land” se deschide cu un pic de fals în faptul că este un număr mare de ansamblu dintr-o varietate pe care nu o vom mai vedea din nou în film. Mașinile sunt blocate în traficul notibil de groaznic când șoferii decid să intre în piesa numită „Another Day of Sun” – un pic despre cum fiecare zi aduce o nouă speranță pentru acești tineri artiști wannabe – sărind din mașini și dansând pe autostradă . Instantaneu, direcția lui Chazelle și coregrafia dansului se simt altfel. Aici, și pe tot parcursul filmului, el lucrează în cursuri lungi, neîntrerupte. Nu numai că puteți vedea mișcările dansului, dar puteți vedea întregul corp al dansatorului atunci când le îndeplinește. Și după introducerea de tip refren într-un oraș al visătorilor, întâlnim doi astfel de suneriști: pianistul Sebastian ( Ryan Gosling ) și actrița Mia ( Emma Stone). Ca orice muzică bună, cei doi au câteva începuturi false și batjocorite în mod ludic defectele celuilalt în primele scene. Dar știm încotro se îndreaptă acest lucru, iar Gosling & Stone are chimia care ne face mult timp să se alăture.

Prima scenă principală a piesei centrale este o plimbare lungă între Sebastian și Mia, pe măsură ce soarele apune pe Dealurile Hollywoodului. Încep să vadă asemănări între ele. Mia s-a săturat să participe la audiții fără valoare, în care producătorul nici măcar nu se uită din telefon. Sebastian păstrează o versiune ideală de jazz, dorind să-și deschidă propriul club în loc să-și vândă și să joace cele mai mari hituri pentru turiști. Și Sebastian și Mia au o atracție clară, instantaneu. Așadar, chiar dacă cântă despre cum nu sunt într-adevăr un cuplu și despre cum se pierde această noapte superbă, deoarece nu sunt alături de partenerii lor adevărați, corpurile lor spun o altă poveste cu un număr de dans coregrafic fantastic. Stone și Gosling nu sunt cântăreți sau dansatori naturali, dar aduc atât de mult caracter și angajament pentru fiecare mișcare încât nu contează. Sunt fluide, angajate și fascinant. Îi privim cum se îndrăgostesc prin dans.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 9m 2016 608 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar