Kung Fu Panda 3 (2016) online subtitrat

Kung Fu Panda 3
Kung Fu Panda 3 (2016)

După ce a scăpat Valea Liniștită de maleficul lord Shen, pașnicul și mâncăciosul Po se bucură de gloria faptelor sale de vitejie. Relaxarea și toate bunătățile din lume îi încântă zilele, dar fericirea nu va dura prea mult, căci dolofanul panda va avea de înfruntat o extraordinară amenințare supranaturală al cărei scop este distrugerea completă a spiritului kung fu! Trădarea unuia dintre Cei cinci furioși îl va mâhni nespus pe Po, care va trebui să dea totul pentru a dovedi valoarea inestimabilă a prieteniei și a încrederii și pentru a-i salva din nou pe locuitorii din Vale.

Ceea ce este drăguț. „Kung Fu Panda 3”, în ciuda acțiunii sale abundente – și pentru toate mashup-urile dintre specii, acesta este la fel de mult un film animat de acțiune-aventură, precum este un film de animație amuzant – este o experiență destul de relaxantă pentru privitorul adult. . Culorile sunt frumoase, designul tărâmurilor variate este ingenios și plăcut, animația este fluidă și grațioasă. Acest panda nu păcălește – există, dacă există, referințe de cultură pop, care cer râsul de la cunoașterea adulților. „Fii cel mai bun care poți să fii” este mesajul acestui film, iar scriitorii Jonathan Aibel & Glenn Berger și regizorii Alessandro Carloni și Jennifer Yuh au ascultat propriile sfaturi pe parcursul acestui ritm puternic.

Filmul se deschide cu fostul maestru Po, Oogway (Randall Duk-Kim), relaxându-se pe tărâmul spiritului, unde, din păcate, se confruntă cu războinicul bullish Kai, care are o misiune de a guverna toată ființa și non-ființa prin furtul „chi” (forța vieții ) a unei panoplii de stăpâni. Căutarea lui se va încheia, proclamă el, când va fi cel mai bun ultim maestru pământesc al chi, care se întâmplă să fie eroul nostru Po.

Când îl vedem pe Pământ, Po are destul de multe probleme pentru preluarea școlii de arte marțiale de la presupusul maestru Shifu. După câteva runde de distrugere a echipelor de arte marțiale cu perechi vechi Tigress, Mantis, Viper și Monkey, Po a fost retras în criza identității, care ocazional a bântuit așa-numitul Dragon Warrior în toată seria. Parcela se îngroașă când tatăl biologic al lui Po (adepții seriei știu că Po a fost adoptat de o macara) Li apare pentru a-l readuce în satul Panda Secret. Reiese că Li este într-o misiune care i-a fost arătată sub forma unei scrisori din univers.

Nimic din toate acestea nu are sens, chiar și într-o lume în care macaralele adoptă panda și le ridică ca pe ale lor, iar o mulțime de puncte și fraze de frază m-au făcut să bănuiesc că scenariștii au ales doar o mulțime de Sun Ra și revin la Forever titlurile cântecelor la întâmplare și le-au aruncat într-o funcție de editare Final Draft. Cu toate acestea, nu contează, deoarece filmul se deplasează inexorabil într-un punct culminant în care Po și-a cucerit temerile și nelegiuirile, îmbrățișează minunatul și cu ajutorul prietenilor și familiei – toate fiind exprimate cu maximă sinceritate posibilă de cel mai bun distribuit din afacerea (corpuri de iluminat precum Dustin Hoffman , Angelina Jolie , Seth Rogen , Lucy Liu , Jackie Chan și David Crosstoate se întorc, în timp ce noii includ JK Simmons, Bryan Cranston și Kate Hudson ) – își realizează potențialul și salvează ziua. Este la fel de simplu și la fel de satisfăcător. Și nu doar pentru că panda-urile sunt critice.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 35m 2016 1.772 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar