Kung Fu Panda (2008) online subtitrat

Kung Fu Panda
Kung Fu Panda (2008)

În Kung Fu Panda Jack Black este Po the Panda, un sărman ospătar într-un restaurant de tăieței, care este înnebunit după kung fu, dar al cărui fizic nu-i permite să practice acest sport. De fapt, Po este definit ca fiind cel mai leneș animal din întreaga Chină antică. Iar asta este o problemă, deoarece dușmani puternici sunt la granițele țării, iar toate speranțele se adună în profeția care îl desemnează tocmai pe Po drept „The Dragon warrior” (Războinicul Dragon) pentru a salva situația. Un grup de maeștri în arte marțiale vor avea nevoie de o centură neagră la răbdare, pentru a-l transforma pe acest leneș într-un luptător, înainte de a fi prea târziu.

„Kung Fu Panda” este o poveste care aproape se spune în titlul său. Este atât de greu să-ți imaginezi un panda mare, confuz, care să îndeplinească întâlniri de arte marțiale, încât intuiți (și veți avea dreptate), încât panda stă într-o formulă contrară, care îl face să reușească. Pentru publicul țintă al pandei, copiilor și adolescenților mai tineri, acest lucru va fi bine, iar filmul prezintă aventurile sale într-o animație minunat desenată Cinemascope. (Va fi afișat și în unele locuri IMAX.)

Filmul joacă un panda pe nume Po (vocea lui Jack Black ), care este atât de gras, încât abia se poate ridica din pat. Lucrează pentru tatăl său, domnul Ping ( James Hong ) într-un magazin de tăițe, care prezintă legendarul Ingredient secret al lui Ping. Cum Ping, aparent o barză sau un alt membru facturat al familiei aviene, a născut un panda este un mister, nu în ultimul rând pentru Po, dar atunci filmul este plin de o mare varietate de creaturi care nu prea par să observe diferențele lor.

Ei locuiesc în frumoasa Vală a Păcii, cu un vechi templu, falnic, deasupra, zilioane de trepte, pe care pudicul Po poate abia urca. Dar urcă-le pe care le face, trăgând un vagon cu tăiței, pentru că toți oamenii din vale s-au adunat acolo pentru a asista la alegerea Dragonului Războinic, care va angaja temutul Tai Lung ( Ian McShane ) în lupta kung-fu. Au fost selectați cinci concurenți, „Five Furious”: Monkey ( Jackie Chan ), Tigress ( Angelina Jolie ), Mantis ( Seth Rogen ), Viper ( Lucy Liu ) și Crane ( David Cross)). Tigress se pare că ar putea să facă unele daune grave, dar celelalte sunt mai puțin impresionante. Mantisul, în special, pare să cântărească aproximativ o uncie, blaturi. Cei cinci au fost pregătiți (aproape pentru totdeauna, îi adun) pe înțeleptul Shifu, care cu vocea lui Dustin Hoffman este unul dintre personajele mai dimensionale dintr-o poveste care nu oferă celorlalți multă profunzime. Oricum, este la îndemâna maestrului templului Oogway ( Randall Duk Kim ), o broască țestoasă străveche, să facă selecția finală, iar el alege – da, alege Po neplăcut și pufos.

Povestea devine apoi în esență o serie de secvențe de acțiune, oarecum subminate de faptul că combatanții par incapabili să fie răniți, chiar dacă se încadrează din înălțimi amețitoare și se deschid pietrele cu capul. Există o luptă extinsă cu Tai Lung pe o punte suspendată de dezintegrare (nu am mai văzut asta?), Luptă de la mână în mână la coadă cu Po și Tai Lung și susținerea tuturor, o concurență energică asupra unei singure găuri .

„Kung Fu Panda” nu este unul dintre marile filme de animație recente. Povestea este mult prea previzibilă, iar adevărul de spus, Po însuși nu m-a copleșit de carisma lui. Dar este desenat elegant, secvențele de acțiune sunt pline de energie și este suficient de scurt încât spectatorii mai în vârstă vor ierta. Pentru copii, desigur, toate aceste lucruri sunt mult mai mult, și aici merg din nou.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 30m 2008 1.057 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar