Kung Fu Panda 2 (2011) online subtitrat

Kung Fu Panda 2
Kung Fu Panda 2 (2011)

În Kung Fu Panda 2, Po (JACK BLACK) își trăiește visul ca Războinicul Dragon, apărând Valea Păcii alături de prietenii săi, maeștrii kung fu, Cei Cinci Furioși: Tigroaica (ANGELINA JOLIE), Maimuță (JACKIE CHAN), Călugăriță (SETH ROGEN), Viperă (LUCY LIU) și Cocor (David Cross). Dar viața nemaipomenită a lui Po este acum amenințată de apariția unui super-ticălos, Lordul Shen (Gary Oldman) care plănuiește să folosească o armă ultrasecretă pentru ca să cucerească China și să distrugă arta kung fu.

Pregătit să devină Războinicul Dragon de mentorul său, Shifu (DUSTIN HOFFMAN), Po trebuie acum să caute în trecutul său și să scoată la iveală secretele misterioasei sale origini. Numai așa va reuși să descătușeze forțele de care are nevoie.

Pe măsură ce reîntâlnim evenimentele din acest mitic regat chinez, Po (vocea lui Jack Black ), care a atins statutul de Dragon Warrior în primul film, conduce încă Furious Five: Tigress ( Angelina Jolie ), Mantis ( Seth Rogen ), Monkey ( Jackie Chan ), Viper ( Lucy Liu ) și Crane ( David Cross ). Dintre acestea, Tigress este în mod clar cea mai formidabilă, iar Mantis rămâne enigma; chiar dacă sună ca Seth Rogen, cum trece prin cântărire?

Regatul se confruntă acum cu perspectiva că va fi cucerit și condus de păunul rău Lord Shen ( Gary Oldman ), ai cărui minioni au proiectat o nouă armă care îl determină să scurgă pământul pentru fier vechi. Acest Shen este un dușman rău, care se aruncă cu pene ascuțite și ascuțite din coada lui, ca un aruncător de cuțit de circ. Se dovedește că misterul părintelui lui Po este explicat de paranoia Lordului Shen, după ce o ședință ( Michelle Yeoh ) îi spune să se ferească de panduri, astfel încât destinele lor sunt legate mai adânc decât își poate imagina Po.

Acesta este un film de la DreamWorks, care este închis în concurență cu Pixar, și se leagănă pentru garduri. Animația este mult superioară caracteristicii dvs. medii 3-D despre animalele mici drăguțe, deși distorsiunea cauzată de efectele 3-D nu favorizează nimic. Povestea scoate mult umor din Po; Vocea lui Jack Black îl investește cu mai multă personalitate decât te-ai aștepta de la un personaj care seamănă cu un balon în parada de Ziua Recunoștinței de la Macy. („Kung Fu Panda 3” s-ar putea deschide, odată cu Po, care lucrează cu un antrenor personal, poate Tigress.) Regizorul, Jennifer Yuh Nelson , lărgește domeniul de animație pentru a include mai multe stiluri decât animalele voastre de desene animate de bază și secvențele imaginare. implicarea istoriei lui Po sunt destul de frumoase.

A face munca de over-over trebuie să conteze acum ca o parte importantă din repertoriul fiecărui actor și asta a creat o cerere pentru actorii care au voci distincte. Dintre talentul de aici, Dustin Hoffman are un succes deosebit ca guru pe nume Shifu. Pe măsură ce îmbătrânește, Hoffman stăpânește din ce în ce mai mult calendarul și inflexiunea unui comic de stand-up inteligent. Este un cadou.

Vorbind despre „Panda 3”, mă întreb dacă relația dintre Po și Tigress va avansa de la statutul său actual ca ceea ce s-ar putea numi o prietenie caldă. Tigress pare să ocupe o poziție favorizată în inima lui Po, redeschizând posibilitatea polenizării între specii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 31m 2011 2.195 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar