Kong: Skull Island - Kong: Insula Craniilor (2017) online subtitrat

Kong: Skull Island
Kong: Skull Island – Kong: Insula Craniilor (2017)

În acţiunea SF „Kong: Insula Craniilor” producătorii blockbuster-ului „Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monștri. Producţia Warner Bros. Pictures are premiera la cinema în data de 10 martie 2017. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi și exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceștia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om și natură. Pe domeniul uriașei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să își folosească toate cunoștinţele pentru a supravieţui.

Toate filmele cu monștri se încadrează într-una dintre cele două categorii: genul care își ia timpul dezvăluind monstrul și genul care îți arată monstrul imediat și nu-l lasă niciodată mult timp. Gândiți-vă la „ Jaws ” (înotătoare și muzică înfricoșătoare pentru prima oră), spre deosebire de „ Deep Blue Sea ” sau „Sharknado” (Shark-o-Rama cam pe tot parcursul). Cele mai multe versiuni ale poveștii King Kong au intrat în prima categorie: originalul din 1933, remake-ul din 1976 și Peter JacksonVersiunea de trei ore din 2005 a dezvăluit marele maimuță treptat. „Kong: Skull Island”, pe de altă parte, îl introduce pe Kong după mai puțin de jumătate de oră, apoi îl ține (și o mulțime de alte creaturi mari, înfricoșătoare) în fața și centrul pe tot parcursul celor 118 minute de filmare. Există chiar și un moment în care un alt personaj spune o poveste despre creaturi care se luptă cu Kong și filmul face imagini cu Kong care se luptă cu creaturi, în cazul în care nu primiți umplerea dvs. de acțiune monstru-on-monster.
Nu menționez diferența de abordare a condamnării noului Kong: dimpotrivă. Acesta – despre o echipă de soldați și oameni de știință care se blochează pe Insula Craniului în timpul unei misiuni de a cartografia interiorul geologic al insulei cu încărcături explozive, lucru pe care nu trebuie să-l faceți când vizitați un loc numit Insula Craniului – este o jumătate magnifică, jumătate -un exemplu ghidat de un film „arată-mi monstrul”. În cel mai bun caz, mi-a amintit de „Insula misterioasă” și „The Land that Time Forgot”, filme care nu erau decât mai multe colecții de scene de acțiune conduse de monștri, ajuns la o poveste perfunțioasă despre exploratorii care rătăcesc în junglă, făcând lucruri pe care erau avertizate să nu faci și să mănânci.

Distribuția include câteva zeci de oameni care sunt practic chow monster și, prin urmare, nu merită descrise aici; un bărbat aerian din cel de-al doilea război mondial, care a fost prins pe insulă de 28 de ani ( John C. Reilly , cu barbă lână , care fură filmul instantaneu și nu-l dă niciodată înapoi); un ofițer SAS britanic dur, liniștit ( Tom Hiddleston ), care are părul uimitor; un colonel al Forțelor Speciale ( Samuel L. Jackson ) care dezvoltă o obsesie asemănătoare cu Ahab de a ucide Kong; un fotograf de război ( Brie Larson ) care arată ca o fată Breck și nu are funcții de complot semnificative; și un vizionar cu ochi sălbatici ( John Goodman ) care crede că pământul este gol și plin de fiare a căror existență este anterioară dinozaurilor.

Cea din urmă teorie a fost avansată și în „Godzilla”, din 2014, de Gareth Edwards , un film monstru cu dezvăluire lentă. Așa cum ați auzit, acest nou Kong locuiește în același univers ca „Godzilla” de Edwards și reprezintă etapa a doua din schema lui Warner Bros la Marvel-ize imaginea gigantului monstru, eliberând o serie interconectată de filme care se vor construi la King Kong luptând. Godzilla. Enervat de obsesia studiourilor pentru povestirea „universului extins”, se pare adaptat pentru filmele cu maimuțe și șopârlele de dimensiunea zgârie-nori. Spun asta cu autoritatea unui bărbat care a petrecut probabil luni întregi din copilărie, făcând figurine de animale și dinozaur să se lupte între ele într-o cutie de nisip, așa că nici nu încercați să se certe cu mine, nu are rost.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (3 voturi, medie: 2,67 din 5)
Încarc...

1h 58m 2017 1.425 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!


 
Warning! This link is a trap for bad bots! Do not follow this link or you're IP adress will be banned from the site!