Knock Knock - Cioc cioc (2015) online subtitrat

Knock Knock
Knock Knock – Cioc cioc (2015)

Evan Webber e un tip căsătorit, cu o familie perfectă, dar într-un week-end, când soția și copiii pleacă la plajă, viața lui e complet întoarsă pe dos. Două tinere atrăgătoare și aparent în nevoie de a fi ajutate, îi bat la ușă, iar când el le lasă înăuntru, amabilitatea îi e crunt pedepsită.

Câteva femei tinere, umede, înfricoșate și înmuiate, umede, bat la ușa unui soț fericit căsătorit, de vârstă mijlocie și tată a doi – care se întâmplă să fie acasă singur într-un weekend lung, de vacanță – în „Knock -ul lui Eli Roth ” Knock.“

Cuvintele „Eli Roth” din fața titlului ar trebui să vă spună că nu va fi vorba doar despre o distracție ilicită, titilantă, urmată de o remușcare obligatorie. Dar de data aceasta, regizorul de groază de multă vreme nu se bucură de modul în care a făcut-o cu grijă în primele sale filme („ Cabina Febră ”, „Hostel”). În schimb, își propune să ne deranjeze la un nivel mai profund: vrea să ne lovească acolo unde locuim. Literalmente.

Filmul lui Roth, pe care l-a regizat și co-scris, este o actualizare a unui film de exploatare micuț, numit „Jocul morții” din 1977. (Cele două actrițe care au fost vedetele sale, Sondra Locke și Colleen Camp , obțin credit aici în timp ce apare Camp. într-un scurt rol de susținere ca prieten prietenos). Intenția sa, spune el în notele de presă ale filmului, a fost să demonstreze cât de repede experimentăm totul în epoca social media – atât încântările, cât și chinurile – și modul în care regulile societății civilizate nu par să se aplice.

Însă își face rostul mult mai clar în notițe decât în ​​filmul propriu-zis. Roth construiește cu abilitate tensiunea până în momentul în care totul se prăbușește și se înnebunește, urmat de o serie de scene zguduitoare și repetitive de creștere a torturii și distrugerii, toate acestea ducând la The Big Reveal a ceea ce a inspirat aceste jocuri vicioase. Ca o piesă de satiră socială, „Knock Knock” se termină fiind nu doar fără dinți, ci și anticlimatic.

Dar îl prezintă pe Keanu Reeves, care este jocul pentru toată nebunia care îi iese în rolul principal. El joacă rolul lui Evan, un arhitect care trăiește într-o casă minimalistă răcoroasă, plină de artă modernă colorată, pe dealurile din afara Los Angeles. Roth stabilește starea de spirit destul de elegant în partea de sus, cu o cameră lungă, glisantă, deasupra semnului Hollywood, prin canioanele Malibu și pe străduțele senine și suburbane, până când se ridică la ușa din față a lui Evan. În mod clar, acesta este un loc idilic – pe care îl confirmă prezența flirty, soția artistului ( Ignacia Allamand ) și fiul și fiica adorabile. Nimic nu ar putea merge prost aici.

Se pare că există o penibilă intenționată a acestor interacțiuni timpurii între Evan și familia sa; sunt prea fericiți și desăvârșiți, ca oamenii pe care i-ai vedea forțați într-un catalog. La început, este ca și cum Roth și co-scriitorii Nicolas Lopez și Guillermo Amadeo se vor lega de noțiunea de fericire domestică, doar pentru a o ține la lumină, a o examina și a o zdrobi mai târziu. Totuși, execuția nu se simte atât de concentrată.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 39m 2015 1.234 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar