Knock Down the House (2019) online subtitrat

Knock Down the House
Knock Down the House (2019)

Knock Down the House” este o dovadă că mișcările moderne de bază au un impact, indiferent dacă sunt câștigate sau nu alegeri. Uitați-vă doar la politicienii în creștere, Alexandria Ocasio-Cortez , Cori Bush , Paula Jean Swearengin sau Amy Vilela la alegerile primare din 2018 – sunt plini de spirit pentru a învinge politicienii în vigoare, iar în timp ce unii nu câștigă, ei exemplifică o dedicație care se răspândește numai cu fiecare campanie nouă. Aici, chiar acum, este o mișcare de neoprit, iar acest documentar împrăștiat, dar succint, își îmbarcă spiritul All-American can-do. Propagat de Netflix astăzi, documentul agitat al lui Lears este un amintire demn pentru cetățenii americani despre importanța de a face auzită vocea cuiva.

Femeile de aici se luptă pentru a reprezenta diferite părți ale țării – Ocasio-Cortez pentru Queens, Bush pentru Missouri, Swearingen pentru West Virginia, Vilela pentru Nevada – dar împărtășesc multe din aceleași calități. Nu sunt doar femei democrate, care toate vorbesc deschis cu conștientizarea de sine despre modul în care sunt de așteptat să vorbească și să privească. De asemenea, sunt foarte anti-înființare, susținute de grupuri de bază precum Brand New Congress, care aleg candidații pe care doresc să-i desemneze pe cei care nu își fac treaba în Washington, DC Așa cum este, aceste femei concurează adesea cu agenții care au un simțirea dreptului la funcțiile pe care le-au deținut de mult timp. În cazul Ocasio-Cortez, concurentul său Joe Crowleyfusese necontestat timp de 14 ani înainte de a veni. Prima dată când are o dezbatere cu ea, trimite pe altcineva la locul lui. Într-unul dintre cele mai bune momente ale docului, Ocasio-Cortez câștigă farsa și arată respect pentru femeia săracă menită să reprezinte Crowley, având în același timp prezența lui Bruce Springsteen jucând un bar de scufundare.

Lears și echipa ei de film sunt ca niște muște pe pereții spațiilor în care campaniile câștigă un impuls – nu este vorba atât de mari mitinguri, ci de conversații intime cu reprezentanți, în persoană sau prin telefon. Este vorba despre aglomerarea sălilor de conferințe improvizate și a apartamentelor înghesuite în care se creează strategii, ideologiile sunt perfecționate, în care auto-proclamați „americanii de zi cu zi” pot aprinde ceva mult mai mare decât ei înșiși. Pe măsură ce filmul se desfășoară între diferite campanii, arătând cât de întemeiate sunt eforturile lor, aceste femei pun o față plină de multă favoare pentru optimismul care poate avea loc o schimbare mare.

Într-un mod care amenință neplăcut să-i pună pe umbra celorlalte femei, „Knock Down the House 2019” este emisiunea lui Ocasio-Cortez. Dacă sunteți cel mai curios despre o poveste de origine pentru unul dintre cei mai populari politicieni din 2019, veți obține un arc puternic; ceilalți candidați, referiți din când în când, nu sunt la fel de întăriți, în ciuda faptului că au aflat ce frustrări sistemice îi motivează. Te-ai lăsat să te întrebi dacă cineastii au rămas blocați pentru a nu avea suficient de multe filme pentru a face un document all-Ocasio-Cortez sau pur și simplu urmează cine ar putea recunoaște cel mai mult telespectatorii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 26m 2019 306 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Knock Down the House
  • Data lansari: 27-01-2019
  • Genul: Documentar
  • Regizori: Rachel Lears
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar