Kingsman: The Golden Circle - Kingsman: Cercul de Aur (2017) online subtitrat

Kingsman: The Golden Circle
Kingsman: The Golden Circle – Kingsman: Cercul de Aur (2017)

Thrillerul de spionaj în stil franciză a fost mult timp copt pentru o trimitere, sau un pastiche sau o actualizare, sau orice altceva cred că oamenii sunt coapte. Cartea de benzi desenate „Kingsman” a constituit baza pentru „ Kingsman: The Secret Service ” din 2015 , o imagine de acțiune cu dimensiuni de blockbuster cu, în mod evident, o atitudine obraznică, nu spre deosebire de cea a „ Kick-Ass ” (regizat și de Matthew Vaughn ). Pentru mulți, acel film a completat factura de trimitere / pastiche / actualizare destul de bine. În locul unei industrii oficiale de informații, ținuta agentului secret Kingsman, care operează dintr-un magazin de croitorie de înaltă calitate, este un serviciu de securitate privat pentru aplicarea legii, cu o mulțime de arme de înaltă tehnologie și un protocol tehnologic de ultimă generație.

Filmul în sine, un fel de bildungsroman în care recrutul brut Eggsy ( Taron Egerton ) i se oferă o catapultă conștientă de clasă pentru o stare de gentilitate letală de către agentul mai vechi Harry ( Colin Firth ), a fost suficient de șmecher și energic, încât s-ar putea să nu observați la început ceea ce grămadă de gunoi scump, nihilist, smirky, sexist, retrograd. Chiar a reușit să facă gluma sexuală din ultimul apel să pară fermecător … dacă nu te gândești prea mult la asta.

Adevăratul povestire din primul film a fost personajul Gazellei, un personaj principal al răufăcătorului principal, o femeie ale cărei picioare protetice sunt margini ascuțite de cuțit. Cu acestea poate amputa membrele, și chiar a tăiat un bărbat în întregime pe jumătate. Aceste mutilări au fost descrise într-un mod steril, aproape analgezic; publicul are menirea de a se titula la pierderea vieții și a membrelor livrate atât de eficient, fără durere, fără mizerie. Dezmembrări și jumătăți similare sunt livrate în continuarea „Kingsman: Golden Circle”. Este o violență pentru vizionarii lași care doresc să îi facă pe cei care îi enervează să tacă doar într-un mod care să fie tăcut, steril și umilitor în profunzime pentru victimă.

Dar filmul a avut succes, așa că acum există continuarea, gătită în departamentul de scenariu de regizorul Vaughn și Jane Goldman . Dacă credeți că o femeie care co-scrie scenariul va ajuta în departamentul de sexism grosolan nesigur, vă confundați; unul dintre „gag-urile” acestui film presupune punerea unui tracker pe prietena unui ticălos prin intermediul unei forme de atac sexual de care s-a lăudat odată actualul președinte al Statelor Unite. Eggsy realizează acest act cu reticență, suntem meniți să înțelegem, în parte pentru că acum este într-o relație angajată cu prințesa suedeză care l-a înzestrat cu sex anal în primul film.

„Kingsman: Cercul de Aur”, care găsește croitorii britanici decimați și forțați să se alăture forțelor cu o rețea de spionaj american care produce whisky numită „Statesman” și care prezintă personaje precum Channing Tatum , Jeff Bridges și Halle Berry, este chiar mai lung decât primul film, cu o oră în două sau 20 de minute. Oricât de plin de acțiune este filmul, se simte că sunt șase ore. Acest lucru este în parte, deoarece ritmul este atât de slabit; filmul pândește în mod twitchly de la piesă set la piesă set și petrece cantități neobișnuite de timp pe fotografii ale personajelor sale bine îmbrăcate în mișcare lentă în cadrele de pe ecranul larg care afișează accesorii care vă vor fi vândute de diverse companii din diverse cravate Kingsman. pe internet. (O scenă în care Firth își împachetează lucrurile constată că actorul are grijă deosebită pentru a se asigura că vasul de săpun Art of Shaving este transformat în obiectivul camerei. În ultimele săptămâni, am primit nu mai puțin de zeci de e-mailuri de la Arta bărbieritului, toate legate de „Kingsman.”)

De asemenea, se simte mult timp, deoarece fiecare bucățică sau glumă este târâtă de mult timp peste amuzamentul sau valoarea de șoc. Complotul aici, la fel de reacționar în felul său ca cel al primului, se concentrează în jurul unui cartel de droguri, Cercul de Aur, alergat dintr-o junglă prezidată de Macpy de Julianne Moore . (Sper că producătorii acestui film i-au plătit lui Moore o sumă neplăcută de bani, pentru că tot ceea ce le oferă în schimbul onorariului este o impozantă pasabilă Megan Mullally , care este încă mai mică decât merită.) Poppy este foarte bogat și puternic, dar și izolat și singură, așa că a fost răpită Elton Johnși îl obligă să acționeze numai pentru ea. Elton John este interpretat de el însuși. Acest lucru este amuzant la început, apoi acru, apoi este bătut mai rău decât un cal mort, deoarece Sir Elton este făcut un punct de complot și o secvență de acțiune culminantă este jucat peste unul dintre numerele sale mai răgușitoare. „ Destul ” , se crede unul, dar „suficient” nu există în filosofia acestui film.

Ei bine, cred că se întâmplă într-un singur aspect. În „Kingsman: The Secret Service”, răufăcătorul Valentine, interpretat de Samuel L. Jackson , a invocat diverși lideri ai lumii în a merge împreună cu schema lui zdrobită de a salva pământul; apoi a implantat un dispozitiv în gâturile lor, care, necunoscute lor, le-ar putea arunca capul dacă este declanșat. Unul dintre liderii mondiali era menit să fie preluat pentru președintele de atunci Barack Obama. Și la sfârșitul filmului, toate dispozitivele care explodau capul au fost făcute să se stingă, iar publicul a fost invitat să gâfâie la spectacolul capului lui Barack Obama care arunca în aer. Complotul acestui film se bazează pe droguri contaminate care vor ucide, potențial, toți consumatorii de substanțe ale lumii. Schema, inițiată de personajul lui Moore, este raportată de Fox News, niciunul dintre corespondenții lor nu este arătat că are semnul petei. Pentru că nimeni care lucrează pentru Fox News nu face droguri, așa cum știm noi. Acest film prezintă și un președinte al Statelor Unite, dar nu unul real, așa cum a făcut ultimul film; Președintele acestui film este alb, jucat de Bruce Greenwood. Probabil este doar o coincidență că acest film este produs de Fox. Probabil că nu înseamnă nimic că acest film, realizat de oameni care v-au invitat să râdeți de moartea violentă a primului președinte negru al Statelor Unite, nu îl va atinge pe Donald Trump cu un stâlp de zece metri. Nu pot fi rasisti, nu? Au aruncat Halle Berry în acest film și Samuel L. Jackson în ultimul. Aceștia aprobă actorii negri cel puțin.

Vorbind despre actori, acesta este un film care te face să te întrebi despre ei ca clasă. Colin Firth, Channing Tatum, Mark Strong , Jeff Bridges, Poppy Delevingne , Julianne Moore, Michael Gambon și atât de mulți alții din distribuție pot fi ei înșiși la fel de morți de suflet și de ură de viață ca acest film? Dacă nu (și este probabil, sau cel puțin sper, nu) pe cine ne învinovățim? Agenții lor? Tot sistemul sângeros care nu este în regulă?

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

2h 21m 2017 923 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar