Kingsglaive: Final Fantasy XV - Fantezia finală: Spada regelui (2016) online subtitrat

キングスグレイブ ファイナルファンタジーXV
Kingsglaive: Final Fantasy XV – Fantezia finală: Spada regelui (2016)

Tărâmul magic Lucis, este căminul Cristalului sacru, iar Imperiul amenințător Niflheim este hotărât să-l fure. Regele Regis din Lucis (Sean Bean), comandă elita soldaților săi, numită Spada Regelui. Cu ajutorul magiei regelui, Nyx (Aaron Paul) și tovarășii săi soldați luptă pentru a apăra sârguincios regatul Lucis. Totuși puterea militară copleșitoare a inamicului îi lasă pe Regele Regis cu o singură varianta.. să-și însoare fiul, Prințul Noctis, cu Prințesa Lunafreya din Tenebrae (Lena Headey), capturată în Niflheim și să-și predea pământurile conducerii Imperiului. Deși regele acceptă, devine clar că Imperiul nu se va da înlături de la nimic pentru a cuceri întreaga lume. Singurii care îl pot opri sunt membrii Spadei Regelui.
Oricare ar fi taxele pot fi percepute în mod rezonabil împotriva „Kingsglaive: Final Fantasy XV”, a regizorului Takeshi Nozue, să nu pretindă nimănui că nu este de fapt un film. Acesta va fi proiectat în cinematografe. Are aproape două ore. Introduce caractere, pune aceste personaje în conflict și rezolvă acel conflict la sfârșit. Se desfășoară într-un cadru fantastic, realizat. Conține plasarea notabilă a produsului și un pachet de credite finale. Cu alte cuvinte, este un film.

Și totuși, mai mult decât orice produs de divertisment teatral lansat în memoria recentă, „Kingsglaive” ridică întrebarea „este de fapt un film?” cu o urgență neobișnuită. Având în vedere avansarea întârziată a lui Square Enix din cea de-a cincisprezecea franciză a jocului video Final Fantasy, „Kingsglaive” există în întregime cu scopul de a conștientiza lansarea jocului din noiembrie. În acest context foarte limitat, este probabil un succes: creat cu o captură bogată, detaliată de mișcare – kilometri îndepărtați de la cele două încercări anterioare de a adapta universul Final Fantasy pe ecranul mare – este o realizare tehnologică incontestabilă care va face cu siguranță apetitul și crește așteptările potențialilor cumpărători de jocuri. Dar, pentru acei tradiționaliști încăpățânați care încă mai speră că cinematografia poate supraviețui ca o formă de artă autonomă

Ca serie, Final Fantasy a exercitat o influență enormă asupra dezvoltării jocurilor video de jocuri de rol încă de la lansarea lor, cu aproape 30 de ani în urmă, și și-a lăsat amprenta asupra mai multor câteva filme de lung metraj. Acesta este motivul pentru care este dezamăgitor să vezi „Kingsglaive” a mea cele mai groaznice clipe de filmare de fantezie și science fiction cu o promiscuitate atât de nerușinată. Cu o structură narativă destul de simplă și un complot nesimțit de graniță, „Kingsglaive” urmărește aventurile trupei titulare de mistic-ninja-space-marines de-a lungul câtorva zile fatidice, în special războinicul hotshot Nyx Ulric (exprimat de Aaron Paul ), care seamănă cu Jason Sudeikis cosplaying ca Qui-Gon Jinn.

„Glazii”, așa cum preferă să fie numiți, sunt capabili să teleporteze cu ajutorul pumnalelor aruncate în formă de bumerang și au sarcina de a proteja tărâmul lui Lucis și al capitalei sale Insomnia (al cărui nume pare să fie trolling pentru filmele rele critici), din incursiunile răului imperiu Niflheim. Regele Lucii Regis Lucis Caelum CXIII ( Sean Bean , jucând din nou un monarh nefast) posedă un cristal magic care protejează Insomnia cu un scut invizibil; Niflheim comandă un corp de draci enormi de kaiju și, din anumite motive, o caracatiță foarte mare, foarte supărată.

După o luptă deosebit de aprigă, Niflheim face o ofertă de pace lui Lucis: Ei vor pune armele și vor acorda Insomniei suveranitatea ei, atât timp cât regele va aranja o căsătorie între fiul său Noctis (nevăzut aici, deși va fi în curând protagonistul jocul video care urmează) și o prințesă pe nume Lunafreya Nox Fleuret ( Lena Headey , jucând din nou un regal cu probleme complicate ale surorilor), au zărit ca un copil într-un prolog cu totul neinteligibil.

Nyx este desemnat să păzească prințesa în orele neliniști care au dus la semnarea tratatului, iar el începe să suspecteze, împreună cu aproape orice alt personaj (inclusiv regele), că regele intră într-o capcană. Desigur, el este și, după o oră solidă, constând în felul de tăieturi discrete și exponențe pe care majoritatea jucătorilor le-au sărit cu nerăbdare, filmul explodează în sfârșit într-o orgie nesfârșită de detonări viu colorate, clădire de clădiri și grimacuri abundente. Pe parcurs, „Kingsglaive” introduce aproximativ două duzini de personaje de susținere și ne cere să ne aruncăm o privire la cruce dublă, șuieră-i pe ticăloșia lor și suspinăm la moartea lor prematură, fără să se obosească să explice în mod adecvat partea în care se aflau inițial, care este răul lor schema presupune sau cum au murit.

Ca și multe jocuri video slab conturate, „Kingsglaive” reușește să patineze o vreme pe splendoarea pură a imaginilor sale. Insomnia este redată ca un fel curios de Tokyo magic, unde navele spațiale în formă de arahnide patrulează cerul pe panouri publicitare și clădiri de birouri, iar cavalerii din templu în halate curgătoare de mătase conduc Audis și vorbesc pe telefoanele mobile. Nivelul de detaliu realist în lucrarea CG este adesea excepțional, în măsura în care cineva se întreabă dacă anumite scene nu pot fi schimbate pentru recreeri live-action fără ca cineva să observe. (Există câteva întinderi schițate pe ici și pe colo. Totuși, prințesa Lunafreya se mișcă cu rigiditatea nu tocmai umană a unui personaj de joc, iar mai multe fotografii largi de mulțimi aplaudate fără chip nu ar fi în afara locului în Mario Kart.)

Se presupune că aceste lumi cu meșteșuguri fine vor fi mult mai satisfăcătoare pentru jucători să le exploreze pe cont propriu și este greu de imaginat că jocul ar putea fi mai stupefiant scris decât filmul său de nume. Cu toate că există momente în care idiosincrasiile zgârietoare de cap ale scenariului exercită un farmec propriu. La un moment dat, Lunafreya și Nyx sunt îngroziți să descopere că roboții asemănătoare cu viespe îi urmăresc printr-un dispozitiv de urmărire. În loc să arunce dispozitivul de urmărire pe o fereastră și să alerge în direcția opusă, ei literalmente stau doar acolo, privindu-l și împărtășind fundaluri timp de câteva minute, până când un nou val poate să-i atace din nou. În cele din urmă, un film a reușit să surprindă frustrarea rafinată de a privi prost pe altcineva să joace jocuri video.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 55m 2016 880 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar