Kidnapping Stella (2019) online subtitrat

Kidnapping Stella
Kidnapping Stella (2019)

Adaptată fidel din „Dispariția lui Alice Creed” de J Blakeson, Răpirea Stella se deschide cu Tom (Max von der Groeben) privind spre o pungă de plastic care zboară liber în timp ce partenerul său, Vic (Clemens Schick) este văzut furtând o mașină pe fundal. Tom îl privește cu focalizarea de neclintit, ca și cum i-ar fi metaforizat viitorul incert. Cei doi foști condamnați colectează meticulos toate materialele necesare misiunii lor; pentru a face o cameră retrasă izolată fonică; răpește o fată fără nicio bătaie.

Scena continuă neîntrerupt, fără niciun dialog pentru următoarele zece minute, unde răpesc o fată pe marginea drumului și o țin ostatic în camera care are o serie de încuietori pe ușă. Scorul neobservat al lui Michael pieptene menține tensiunea strânsă și, ulterior, ridicăm indicii despre personajele care ajută la cunoașterea lor mai bună.

Ochii emotivi ai lui Tom oferă o perspectivă asupra personalității sale. Este o persoană vulnerabilă care nu este sigură de plan de la început. El adăpostește un secret care ar putea disloca răpirea bine planificată. Vic, pe celălalt capăt, nu are legătura cu sentimentele sale și se va confrunta cu o brută a ta rece, care nu s-ar încumeta să tragă dacă ceva nu merge bine.

Realizatorul de film Thomas Sieben, popular pentru „Distanz (2009)”, este mai puțin interesat de dinamica dintre Tom și Vic și întreaga tranzacție de răscumpărare și, în schimb, hrănește narațiunea printr-o dezvoltare organică între Tom și Stella. Întoarcerea evenimentelor din film este de neimaginat și previzibil, dar te ține cuplat la narațiune este arcul emoțional al persoanelor interpersonale și individuale care pune în pericol planul complet doveditor.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 29m 2019 317 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Kidnapping Stella
  • Data lansari: 29-06-2019
  • Genul: Thriller
  • Regizori: Thomas Sieben
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar