Kidnap (2017) online subtitrat

Kidnap
Kidnap (2017)

Karla McCoy (Halle Berry) are o viață frumoasă si împlinită, o slujbă bună si un fiu minunat pe Frankie (Sage Correa). Într-o zi relaxându-se într-un parc din apropiere Karla observă îngrozită că o persoană misterioasă îl răpește pe Frankie. Simțind ca poliția nu face destul efort pentru a o ajuta, Karla merge prin vecinătate, cerând ajutorul tuturor pentru a îl aduce inapoi pe fiul ei. Dar în dorința ei unică de a-și salva fiul, ea cauzează moartea și rănirea altora din jurul ei. Karla trebuie să decidă cât de mult va plăti pentru a-și înapoia fiul.

Nu ai auzit numele „Frankie” urlă de atâtea ori din zilele bobbysoxer, nu că ai fost neapărat în viață atunci. Johnny-la-loc Karla, după ce nu a primit nicio replică, se îndreaptă spre parcare pentru a-l vedea pe Frankie încărcat într-o mașină hatchback bătută de o femeie grea. Instinctul matern al lui Karla este atât de firav, încât abia după ce a dat goana în SUV-ul ei roșu cherry, observă că și-a aruncat iPhone-ul în parcare. În scenariul scris, dacă asta vreți să-l numiți, de Knate Lee, acesta este un dispozitiv de complot important din motive evidente – Karla nu poate apela la ajutor. Așa că, în schimb, ea și noi, ajungem să ne pierdem o parte din viața noastră în timpul unei scene de goană puternică a mașinii, care nu face nimic și nu merge nicăieri, cu excepția următoarei găuri de complot.

Imaginează-ți dacă cineva ar încerca să refacă clasicul Steven SpielbergUn film de urmărire pe autostradă, „Duel”, cu excepția faptului că niciunul dintre oamenii asociați cu producția nu știa să facă un film. Cam așa este această secțiune din „Răpirea”. Apropiere medie a Halle Berry urlând, apropierea medie a unui vitezometru care se întoarce de la 40 la 60 (whoa!), Focuri de noroi fulger-fulger de automobile care se împing reciproc, ca niște mașini de protecție. În ciuda faptului că băiețelul ei se află în portbagaj și toate lucrurile considerate probabil nu se află într-un scaun de protecție sau poartă o centură de siguranță, Karla nu are nicio compunere despre încercarea de a conduce vehiculul pe drum. După ce a provocat o coliziune cu trei mașini, completată de vehicule explozate răsturnate, Karla suspină cu ușurare. CARE va atrage atenția poliției. Dar, în timp ce învață de la radioul ei – așteptați-o – polițiștii se prind pe un alt SUV roșu cherry. „Nu, nu, nu, nu, acesta este un minivan greșit! ”Se plânge Karla. (Deoarece acest film este o emisiune pentru o femeie pentru Berry, în spatele volanului, personajul ei vorbește mult cu ea însăși.)

Niciuna dintre acțiuni nu este chiar ușor antrenantă. Există o scenă mai târziu în film, în care Karla trebuie să scoată un pasager nedorit din vehiculul ei. Montajul este o serie de încețoșări rapide în care două figuri umane se zbat în timp ce una continuă să conducă. De fapt nu puteți vedea niciuna dintre acțiunile care duc până la punctul culminant al scenei, iar Berry reușește să o arunce din mașină; regizorul Luis Prieto , după ce a servit cu multă incoerență, se reduce la o lovitură exterioară a mașinii; ușa ei se deschide; și, boom, interloperul se declanșează. Nu există o progresie liniară reală de la A la B, nici o descriere a cauzei și efectului. Este doar o mulțime de „lucruri intense se întâmplă”. Este reductio ad absurdum al cinematografiei haosului.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

1h 35m 2017 591 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar