Kicks (2016) online subtitrat

Kicks
Kicks (2016)

La doar 15 ani, cel mai recent vis al lui Brandon este să dețină o pereche de pantofi sport Air Jordan, de la rege. Când ajunge în cele din urmă sa aibe perechea perfectă, acestea sunt furate. Într-o căutare pentru obține înapoi perechea de pantofi sport, Brandon și doi dintre cei mai buni prieteni pleaca într-o călătorie periculoasă prin Oakland, California , pentru a il găsi pe cel care ia luat pantofi sport.

„Loviturile”, debutul în lungmetraj al regizorului Justin Tipping – povestea unui adolescent care încearcă să-i înapoieze adidașii care i-au fost furate – este unul dintre aceste filme speciale. „Loviturile” nu sunt lipsite de defectele sale, dar chiar și defectele arată dorința lui Tipping de a-și asuma riscuri, de a merge la marele gest și de a-l căuta sincer. „Loviturile” este o poveste care vine de vârstă cu multe retrageri nostalgice către alte filme, dar are loc în propriul său mediu, crescând clișeul suburban. „Loviturile” este cunoscător și nevinovat, profund și truditor.

Tipping-ul a crescut în zona East Bay din Oakland și înțelege în primul rând adolescența Cult of Sneakers, adidași care creează și afirmă statutul social, adidași ca semnificații puternice. (Cei care judecă „bling-ul” și „consumul vizibil”, probabil, nu și-au dorit niciodată nimic din viața lor.) Adidași trimit un mesaj: „Eu sunt cineva”. Adidașii te fac și tu vulnerabil față de cei care îți doresc ceea ce ai. Există secțiuni de „Lovituri” care sunt suprarealiste și de vis, unde timpul încetinește, coboară și alte secvențe în care realitatea zimțată a vieții din cartier este palpabilă. Tipping și cinematograf Michael Ragencreează o stare de spirit subiectivă și poetică încă de la prima filmare, o stare de spirit care servește filmului – și emoționalismul său pur – foarte bine. Punctul de vedere este întotdeauna clar: Aceasta este lumea așa cum o vede Brandon ( Jahking Guillory ), în vârstă de 15 ani , cu dimensiuni mai mici decât majoritatea colegilor săi de clasă, care își dorește că este mai înalt, mai mare, dar cel mai mult dorește o pereche grozavă de adidași, în special magnificul Air Jordans negru și roșu pe care îl vede pe picioarele unui alt băiat în holul de la școală.

Brandon se spânzură cu cei doi cei mai buni prieteni ai săi, bărbatul doamnelor Rico ( Christopher Meyer ) și bărbatul doamnelor wannabe Albert (fiul notoriu al lui BIG, Christopher Jordan Wallace). Nu există cifre parentale la vedere. Cei trei tineri actori au o chimie neforțată unul cu celălalt, cu o afecțiune foarte reală în spatele ei. Fiecare personaj are chefuri care îi enervează pe ceilalți (Albert își cumpără ostentativ prezervativele mari, în timp ce Rico și Brandon își rotesc ochii unul pe celălalt; Albert nu a avut niciodată o iubită în viața lui), dar au spatele celuilalt. Dinamica grupului lor este lipiciul filmului și oferă, de asemenea, o ușurare a benzi comice necesare atunci când lucrurile devin sumbre. Brandon își economisește banii și cumpără în cele din urmă o pereche impresionantă de Jordans de la un tip care îi vinde din spatele camionului. Brandon iese din casă, purtându-i, ca Tony Manero în „ Saturday Night Fever”, doar pentru a fi sărit la scurt timp după o gașcă condusă de notorul Flaco dințat din argint ( Kofi Siriboe), care fură adidașii lui Brandon chiar din picioare. Brandon își dă frânge în amicii lui reticenți, ca să-i fie alături în încercarea lui de a-și recupera adidașii.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

1h 20m 2016 407 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar