Justice League - Liga Dreptății (2017) online subtitrat

Justice League
Justice League – Liga Dreptății (2017)

Odată ce şi-a recăpătat credinţa în umanitate şi inspirat de sacrificiul altruist al lui Superman, Bruce Wayne apelează la noua sa parteneră, Diane Prince, pentru a învinge un alt inamic extrem de periculos. Batman şi Wonder Woman sunt presaţi de timp să formeze o echipă de super eroi pentru a ţine piept noii ameninţări. Atacul catastrofal asupra omenirii este iminent, iar Liga Dreptăţii, la care se alătură Aquaman, Cyborg şi The Flash, are misiunea aproape imposibilă de a restabili pacea.

Pentru un film despre o trupă de eroi care încearcă să oprească animalele demoniene-extraterestre de la ștergerea umanității, „Justice League” este ușor în picioare, scurgând prin povestea de origine a unui super-grup în mai puțin de două ore, oferind ansamblului său multe de făcut și, mai ales, evitând importanța de sine care a deteriorat intrările anterioare din această franciză. ( În afară de Batman trilogia lui Christopher Nolan, „ Logan “ , și o mână de alte filme întuneric super – eroi, bufneala excesivă și visător tinde să fie pierzania aceste proiecte.) Este regretabil faptul că filmul a fost lansat pe tocuri de ” Thor: Ragnarok”, o altă aventură de supereroi knock-out, pentru că, în mod critic, va suferi în comparație, chiar dacă alege un traseu diferit către o destinație similară, depășind obstacolele de producție descurajante în acest proces.

„Justice League” nu se potrivește niciodată cu cel din urmă film în invenție vizuală și are probleme de scenariu de bază care nu se rezolvă niciodată. Unul își dă seama cum să echilibreze timpul ecranului cu cantități cunoscute din intrările anterioare, cum ar fi Batman ( Ben Affleck ), Wonder Woman ( Gal Gadot ), Lois Lane ( Amy Adams ) și Superman (nu un spoiler; numele lui Henry Cavill se află pe afiș, oameni buni), împotriva unui alt tip de rău-urât și răufăcător ( Steppenwolf-ul lui Ciaran Hinds , liderul paradiselor) și a trei noi personaje majore: The Flash ( Ezra Miller ), Aquaman ( Jason Momoa ) , și Cyborg ( Ray Fisher). Graficul care îi unește pe eroi este invazia iminentă a pământului de către Steppenwolf, care dorește să recupereze și să îmbine trei cutii magice, care să-i ofere puterea supremă și să terformeze planeta și blah-de-bla, căruia îi pasă, în serios, nu ” contează.

Acestea fiind spuse, aceasta este o aventură de ansamblu care este la fel de satisfăcătoare (și umilă în scopurile sale) ca și filmele „Răzbunătorii”. Ca și recentul „ Thor ” , se pare că s-a gândit că o imagine de super-erou cu mega-bugetare poate fi serioasă fără a continua ca și cum umorul, sentimentul și chiar culoarea ar fi în mod inerent copilăresc. „Justice League” împarte diferența între remake-ul cinetic, crud și amuzant al „Dawn of the Dead” și „Sucker Punch” și epicele sale mai pline de depresie precum „300”, „ Man of Steel ” și „BvS”. Este genul de film în care The Flash poate servi drept relief comic cu ochi largi, adesea denivelând, la fel cum a făcut Spider-Man în a doua jumătate a filmului „ Captain America: Civil War, ”Și Batman poate să-și dea drumul la cotletele lui Aquaman pentru că a adus un„ pitfork ”(de fapt un trident) la o luptă. Dar este și genul de film în care fiecare membru al Ligii Justiției – plus Lois Lane și Martha Kent al lui Diane Lane – pot avea un moment „reflector” din inimă în care recunosc să se retragă din viață sau să ridice o fațadă dură pentru a amortiza durerea pierderea și sunteți siguri că celelalte personaje, și filmul în sine, își vor lua angoasa în serios. (Există idei că Steppenwolf lucrează printr-o versiune a acestei probleme: o parte din ranchiuna sa împotriva Pământului vine din faptul că a fost eoni umiliți public în urmă.)

Scenele împăcării lui Lois și Clark sunt redate, dar sensibil. Aproape la fel de emoționantă este noua rezonabilitate a lui Batman, un singur nenorocitor care pare să fi fost șocat în sensibilitate (cel puțin la fel de multă sensibilitate ca Bruce Wayne este capabil) de moartea lui Superman, eveniment pentru care își asumă responsabilitatea principală. Există momente în care vă întrebați dacă încearcă să construiască o echipă nu doar pentru a salva planeta, ci pentru a-și oferi un cerc de prieteni și un motiv pentru care să vă conectați în fiecare zi. Afleck-ul plin de grăsime și îngroșare este încântător aici, deoarece se apleacă în vârsta lui, jucând accidentările mai dureroase ale personajului și făcând lumină asupra faptului că el nu este liliacul.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (4 voturi, medie: 2,75 din 5)
Încarc...

2h 0m 2017 2.469 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
Background

Scrie un comentariu

7 Comentari "Justice League – Liga Dreptății (2017)"

Avatar

Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 9 months ago

Bun

Avatar
Avatar
Vizitator
John stai jos
1 year 9 months ago

Ba fratilor, am citit comentariul lui joker, fiecare cu parerea lui. Mie personal nu am nimic cu actori dar in schimb faptul cum e regizat… e totul de cacat. Am inteles ca a avut si probleme cu bugetul pentru film, se vede destul de clar in film ca are efecte ieftine, asa zisi supereroi fiecare cu cel doare, „eu am bani si sunt smecher”, „eu am un lasou si va dresez pe toti”, „eu am super viteza, ma intreci?”, „eu am tehnologie extraterestra… woow pot sa impusc fara sa apes pe tragaci!”…. jalnic cu acest film.

Are mult de invatat astia din universul DC, nu se compara cu Marvel nici pe jumate, mai bine s-o ieie de la 0 cu alta generatie. Nu am nimic cu DC, are si aici multi supereori interesanti la fel cum e universul marvel, nu o spun ca si cum nu mi-a placut filmele din DC cu superman si alte filme, din contra sunt cateva filme reusite de exemplu: green latern, aquaman, si versiunile astea noi cu superman „man of steel” si in special „batman vs superman”, dar revin si adaug ca ar trebuii sa avanseze cu acesti supereroi, mai ales cu batman.
Are doua generatii de cand nu a avansat cu nimic, jalnic… mai ales ca vrea sa recapituleze din nou filmele cu batman, acum joaca actorul care a jucat in trilogia twilight (Robert Pattinson), BAAA SERIOS????

Superman, Aquaman: FORTAAA!!!
Nota acestul film 4!

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 9 months ago

Bun

Avatar
Avatar
Vizitator
Lavinia
1 year 9 months ago

10. Recomand !!

Avatar
Avatar
Vizitator
Superman
1 year 9 months ago

Excelent! 🙂

Avatar
Avatar
Vizitator
Joker.
1 year 9 months ago

Raman totusi la ideea ca au cam stricat totul cu filmul asta . De asemenea raman la ideea ca Ben Affleck ( care desi este un actor absolut fabulos si urias) a deteriorat oarecum imaginea mai marelui Christian Bale. Christian Bale , Tom Hardy (Bane) si mai ales Heath Ledger (Joker) cred ca au jucat cele mai bune roluri in distributii de genul . Nu cred ca vor mai putea alti actori sa le umbreasca actoria din trilogia Batman. Joker-ul a imbinat perfect modelul sociopatului , in timp ce Christian Bale a jucat absolut magistral in rolul cavalerului negru. Pe cand Justice League , a inceput sa adauge mult prea mult comic si sirop intr-o distributie care se presupunea ca trebuie sa mentina linia justitiarilor cu sange oarecum “rece”. Dar evident , este doar parerea mea .

Avatar
Avatar
Vizitator
Anonim
1 year 9 months ago

Da, joker..Esti cam penal.

Avatar