Juno (2007) online subtitrat

Juno
Juno (2007)

În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace și de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteață și capabilă să-și trăiască viața după propriile-i reguli.
Cu Ellen Page în rolul principal, Juno se prezintă ca o comedie inteligentă despre o adolescentă plină de viață, pe cale să descopere efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani.
După ce a rămas însărcinată, cu „ajutorul” lui Bleeker (Michael Cera), cel pe care-l consideră cel mai simpatic coleg de clasă, Juno reușește să găsească familia „perfectă” pentru viitorul său copil și nu oricum, ci cu ajutorul prietenei sale cele mai bune, Leah.
În urma șocului aferent veștii că fiica lor și-a început viața sexuală tocmai alături de „virilul” Bleeker, întreaga familie își unește forțele pentru a-i oferi adolescentei tot sprijinul de care ar putea avea nevoie. Rod al imaginației scriitoarei devenite scenaristă, Diablo Cody, Juno este un personaj unic, diferit de tot ce s-a putut vedea până în momentul de față în filmele de gen. Regizat de Jason Reitman, creatorul celebrei pelicule Thank You For Smoking, Juno a fost deopotrivă aclamat de critică și de public și s-a bucurat de încasări spectaculoase de aproape 90 de milioane de dolari, fiind nominalizat la patru Premii Oscar.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 4,00 din 5)
Încarc...

1h 36m 2007 1.297 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • JetloadRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar