Jumanji: The Next Level - Nivelul următor (2019) online subtitrat

Jumanji: The Next Level
Jumanji: The Next Level – Nivelul următor (2019)

Ca și predecesorul său, acest ultim film „ Jumanji ” combină acțiunea fantezistă și aventura cu unele comedii, o notă de romantism și lecții din viața reală despre curaj, prietenie și empatie – toate cu ajutorul unor rase de cheie joasă și fluiditate de gen. .

La sfârșitul ultimului film, cei patru elevi de liceu care au fost suguiți într-o consolă de jocuri video din vechile școli și s-au trezit transformați în eroi de aventură arhetipali (unii mai eroici decât alții), au fost atât de fericiți să ajungă acasă încât au distrus joc. Însă filmul a câștigat o mulțime de bani și, astfel, jocul este din nou operațional, iar de această dată copiii acum în vârstă de facultate li se alătură câteva personaje din vechile școli.

Spencer ( Alex Wolff ) este acum student la New York. Menținerea romantismului său cu Martha ( Morgan Turner ) pe distanțe lungi a fost stâncoasă și, în timp ce se întoarce acasă pentru pauzele de Crăciun, nu este sigur dacă sunt pornite sau oprite. Bunicul lui Spencer, Eddie ( Danny DeVito ) se recuperează de la chirurgia șoldului, așa că se află și el în casă, împreună cu liftul scărilor, patul de spital și mașina CPAP. Filo, partenerul de afaceri al lui Eddie, Milo ( Danny Glover ), vine să încerce să-și repare relația, dar Eddie nu este interesat.

Spencer ratează încrederea pe care a avut-o ca avatar al jocului video Dr. Smolder Bravestone ( Dwayne Johnson ). Și uite așa, el se întoarce în interiorul jocului unde viața și moartea se confruntă, într-un fel, par mai familiare și mai ușor de manipulat decât viața reală. Când nu se întoarce, Martha, Bethany ( Madison Iseman ) și Fridge ( Ser’Darius Blain ) reintră în joc pentru a-l salva. Există însă un pic de comutator. Jocul este din nou încurcat, și de această dată, în timp ce Martha este din nou expertul în combaterea dansului Ruby Roundhouse ( Karen Gillan ), Eddie este cel care apare ca Dr. Bravestone. Milo este mouse-ul Finbar ( Kevin Hart care poartă rucsacul cu arme ) , în timp ce Frigider este fostul avatar din Bethany, expert în hartă pudoasă, Dr. Shelly Oberon (Jack Black ). Nimeni nu știe unde este Betania.

Încă o dată, fiecare avatar are trei bare pe încheietura mâinii, una pentru fiecare viață pe care jocul o permite. Câteva din aceste vieți se obișnuiesc imediat, în timp ce Martha / Ruby încearcă să explice Eddie și Milo neplăcute ce se întâmplă.

Ca toate jocurile video bune, acest nivel este mai dificil decât ultimul. Designul de producție de Bill Brzeski este uimitor și plin de imaginație, în timp ce muzica emoționantă de la Henry Jackman sugerează nu doar cel mai bun în jocurile video, ci și cele mai amintite filme clasice de aventură. În urma aventurii primei filme din junglă, această continuă îi duce prin deșert și într-un castel de pe un munte înghețat, cu călătorii periculoase care țin-vă-suflul prin dune buggy, bridge bridge și zeppelin. Există pericol din cauza șerpilor, struțurilor și boobitrapelor. Există, de asemenea, un nou răufăcător, un cuceritor masiv ca un Hun numit Jurgan Brutal ( Rory McCann ). Scopul acestui nivel este de a captura o bijuterie pe care Jurgan a furat-o fermecătorilor indigeni blândi.

În cele din urmă, Bethany și personajul pe care l-au salvat în primul film, Alex ( Colin Hanks ), apar și în joc. Alex s-a întors cu avatarul său anterior, Seaplane ( Nick Jonas ), dar Bethany este un personaj cu totul nou, și așa, când îl găsesc în sfârșit, este Spencer. Nu le voi da afară; Voi spune doar că cel mai distractiv din acest film vine atunci când Johnson, Gillan, Hart, Black și, un plus nou extraordinar, Awkwafina, ajung să facă ciclul prin diferite personaje / jucători. Script-ul face o treabă bună de a menține comutatoarele de vârstă, rasă și genuri. Există niște scurte umoruri brute în stilul școlii, dar, din fericire, nu este niciodată zguduitor sau arhivic.

Johnson a fost grozav ca Spencer în primul film, o versiune exagerată cu umor a unui adolescent care descoperă puterea vârstei adulte. Însă, ca versiunea exterioară a bunicului nefericit al lui Spencer, se distrează clar. Abia observă conceptul suprarealist de a fi prins în interiorul unui joc video (nu pare să fie în întregime sigur ce este un joc video) și este mult prea ocupat cu șoldurile care se învârtesc, care pentru prima dată în ani au o gamă completă de mișcare. Johnson / Bravestone ca Spencer a fost ceva la care să aspire, într-un viitor care părea totuși plin de potențial infinit, însă Johnson / Bravestone, întrucât Eddie este plin de încântarea listei cu găleți a cuiva care nu vede altceva decât pierderea înainte. Hart este deosebit de bun să-și reducă energia obișnuită cu piper ca avatar pentru Milo, care vorbește lent, al cărui avatar puterea sunt limbile, dar care își păstrează stilul discursiv. Black și Awkwafina au ambii șansa de a reprezenta mai mult de unul dintre personajele umane, făcându-le pe fiecare distinct și inteligent.

Fantezia avatarilor, cu punctele tari și punctele slabe ale acestora, face posibil ca personajele să devină mai cinstiți cu ei și cu ceilalți. Ca și în cazul primului film, umorul și emoția sunt echilibrate, astfel încât niciodată să nu devină prea înfricoșător sau prost, iar accentul este mai mult pe prietenie decât pe romantism. De această dată, există o ușoară notă de înrăutățire care face ca mesajul despre prietenie să fie mai semnificativ. Și ca toate jocurile video bune, există un indiciu de un alt nivel la final pentru aceia, ca mine, care nu sunt încă pregătiți să spună Game Over.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

2h 3m 2019 485 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • WaawRomana - HD
  • HqqRomana - HD

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar