Journey to Space (2015) online subtitrat

Journey to Space
Journey to Space (2015)

În ultima jumătate de secol, oamenii au lovit prin stratosferă, au pășit pe lună, și au trăit în mod continuu pe orbită. În deceniile următoare, curiozitatea nestinsa va lua specia noastră dincolo de leagănul Pământului să atingă fața unei alte lumi. Curea pentru următorul salt uriaș. Următoarea oprire … Marte!

Un tribut pe ecran gigant pentru călătoriile spațiale din epoca recentă și programele care vizează următoarea frontieră, Marte.
O piesă însoțitoare în timp util pentru campioana box-office-ului Martian , istoria inspirată a capsulelor lui Mark Krenzien a călătoriilor spațiale recente ar putea servi cu ușurință ca instrument de recrutare pentru misiunile viitoare. Uitându-se cu multă atenție la programul navetă din SUA și înainte de explorarea planetei roșii, filmul celebrează știința rachetelor ca o expresie a curiozității umane de bază, ca să nu mai vorbim de ingeniozitate.

În parte, deoarece îi lipsește imersiunea senzorială susținută, care face ca multe filme tip Imax să fie transportate de natură, Journey to Space 3D nu reușește niciodată să se ridice. Totuși, informațiile și imaginile sale oferă o mulțime pentru a ucide publicul familiei, în special oamenii de știință în devenire. (Pentru o experiență educațională multimedia, filmul este asociat cu o expoziție hands-on la California Science Center din Los Angeles.)

Combinând imagini de arhivă bine alese cu material nou filmat de Sean MacLeod Phillips, Krenzien folosește eficient ecranul gigant pentru a transmite puterea și intensitatea plăcilor de lansare NASA și a meșteșugurilor spațiale. Vizualizările imaginilor telescopului Hubble umplu ecranul cu o frumusețe abstractă, dar, în principal, filmul care privește spre cer își ține ferm picioarele pe pământ, chiar și atunci când Patrick Stewart – aka Capitanul Picard al lui Star Trek – intonează narațiunea grandioasă de voce. În timp ce verbiage insistă asupra gloriei și importanței inițiativelor de dincolo de Pământ, filmul este cel mai interesant atunci când examinează provocările cupluri ale călătoriei în spațiu.

Oferind comentarii mai prozaice decât Stewart sunt trei angajați ai NASA care servesc ca ghiduri pe ecran. Fostul astronaut al navetei Chris Ferguson este puntea emblematică dintre misiunile din trecut și din prezent. Se uită cu nostalgie la Atlantida, acum expusă la Kennedy Space Center și vizitează operația în curs de desfășurare Orion, un meșteșug conceput pentru genul de călătorii de lungă durată în spațiul profund care până acum au avut loc doar în știința ficțiune . Diagrame și animație ilustrează în mod util inovațiile lui Orion, care includ un habitat gonflabil credibil sau nu.

Serena Aunon, un astronaut de nouă generație, ia parte la exerciții de antrenament sub apă și în zonele deșertate. (În mod separat, un laborator de simulatoare conjurează în mod izbitor suprafața marțiană.) Al treilea angajat al NASA, Lindsay Aitchison, are titlul de muncă captivant al inginerului de costume spațiale, iar unele dintre cele mai jucăușe secvențe ale filmului se referă la munca ei.

De asemenea, în condițiile venitei levitației – lipsa de greutate, ca să fie exactă – Krenzien folosește imagini ale astronauților Stației Spațiale Internaționale, setate pe „Shambala”, de la Three Dog Night Night, pentru a avea un efect luminos. Deoarece călătoria spațială devine din ce în ce mai mult munca unui consorțiu de guverne și întreprinderi private, mizeria interculturală a echipajelor internaționale se transformă în spiritul de cooperare. De asemenea, captează un sentiment infecțios de bucurie.

Dacă amestecul de factoizi și dorul poetic al filmului se poate simți uneori greoi, Călătorie către spațiu găsește un echilibru inteligent între idealism și pragmatism, recunoscând pericolele și dezastrele trecute, în timp ce contemplă descoperirile tehnologice care fac ca visele de știință să devină realitate.

1 stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

0h 42m 2015 381 vizionari

Background
  • MultiserverRomana - HD
  • MixdropRomana - HD
  • HqqRomana - HD
Informatie
Actori
  • Titlu original: Journey to Space
  • Data lansari: 13-02-2015
  • Genul: Documentar
  • Regizori: Mark Krenzien
  • Evaluare: 0 votes
Background

Scrie un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Avatar